ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι και Μαυροκεφαλίδης οδεύουν προς "διαζύγιο"

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σε στιγμιότυπο από το ματς Περιστέρι - Κολοσσός για την 1η αγωνιστική της Basket League 2020/21
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σε στιγμιότυπο από το ματς Περιστέρι - Κολοσσός EUROKINISSI

Ο "γάμος" του Περιστερίου με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί πρόωρα, με τις δύο πλευρές να εξετάζουν το ενδεχόμενο του διαζυγίου.

Η απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη ήταν μία από τις πιο δυνατές κινήσεις που έκανε το Περιστέρι στη διάρκεια της off season, το... γλυκό όμως δεν έχει δέσει απόλυτα. Σε τέτοιο βαθμό που οι δύο πλευρές εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο πρόωρης ολοκλήρωσης της συνεργασίας τους, προκειμένου να βρουν κάτι καλύτερο για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Για αρχή, ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο (21/11) απέναντι στον Ηρακλή για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, την ώρα που η διακοπή που ακολουθεί λόγω των παραθύρων της FIBA δίνει τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για αμφότερες πλευρές.

Αν επικρατήσει η λογική της λύσης στη συνεργασία των δύο πλευρών, τότε δεν αποκλείεται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης να επιστρέψει σε... γνώριμα λημέρια, αυτά του Ιωνικού με τον οποίο αγωνίστηκε για μιάμιση σεζόν -εν συνεχεία μετακόμισε στον Προμηθέα Πάτρας, για να κλείσει το 2019/20.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο, αφού πλέον το μείζον είναι να βρεθεί ο τρόπος για να ικανοποιηθούν τόσο το Περιστέρι όσο κι ο ίδιος ο παίκτης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ