ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Πιθανό το πρόωρο "διαζύγιο" με τον Έρικ ΜακΚρι

Ο Έρικ ΜακΚρι με τη φανέλα του Περιστερίου
Ο Έρικ ΜακΚρι με τη φανέλα του Περιστερίου PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Η θητεία του Έρικ ΜακΚρι στο Περιστέρι δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί πρόωρα.

Το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ δεν αποκλείεται να είναι το τελευταίο του Έρικ ΜακΚρι με τη φανέλα του Περιστερίου. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε κοινή συναίνεση για διαζύγιο.

Δίχως βέβαια αυτό να θεωρείται δεδομένο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Τη φετινή σεζόν, ο 28χρονος φόργουορντ έχει 10.2 πόντους (με 44.4% στα τρίποντα), 4.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά αγώνα στη Stoiximan Basket League. Η καλύτερη στιγμή του δε, ήταν το buzzer beater που σημείωσε απέναντι στον ΠΑΟΚ πριν από δύο περίπου μήνες.

Με δεδομένη μάλιστα την αποχώρηση του Γιανίκ Μορέιρα, ενδεχόμενο διαζύγιο (και) με τον Έρικ ΜακΚρι θα αλλάξει τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Μίλαν Τόμιτς, αφού θα αποτελέσει πλέον μέγιστη ανάγκη η απόκτηση ενός ψηλού από την ξένη αγορά -αντί για έναν κοντό, που ήταν το βασικό μέλημα του έμπειρου τεχνικού.

Εξάλλου, το Περιστέρι αποφάσισε να παραχωρήσει στον Πανερυθραϊκό (με τη μορφή δανεισμού) τον Τζουλιάνο Τόλα, προκειμένου ο 18χρονος σέντερ να πάρει σημαντικά λεπτά συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία -εν αναμονή μάλιστα του ελληνικού διαβατηρίου του.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ