BASKETBALL CH. LEAGUE

Περιστέρι και Αγραβάνης περιμένουν τον κόσμο στο μεγάλο ματς με τη Ρίτας

Ο Δημήτρης Αγραβάνης κόντρα στον Άρη
Ο Δημήτρης Αγραβάνης κόντρα στον Άρη EUROKINISSI

Την τρίτη νίκη σε τέσσερις αγώνες στο Basketball Champions League θέλει το Περιστέρι, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να ζητάει από τον κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα στο ματς με τη Ρίτας.

Με ανυπομονησία περιμένουν στο Περιστέρι τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (30/11) με τη Ρίτας, για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League. Με ανυπομονησία για την νίκη που θα βάλει την ομάδα ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση, αρκεί και ο κόσμος να βρεθεί στο Ανδρέας Παπανδρέου για να υποστηρίξει την προσπάθεια του Βασίλη Σπανούλη και των αθλητών του.

"Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, γνωρίζουμε τις αδυναμίες της, αλλά και ποια είναι τα δυνατά στοιχεία της. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι 40 λεπτά, επιθετικοί και σε αυτό χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος μας έχει βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Πραγματικά χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας δώσει την έξτρα ώθηση και να γίνει ο έκτος παίκτης, προκειμένου να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε" ήταν τα λόγια του Δημήτρη Αγραβάνη.

Το Περιστέρι έχει ρεκόρ 2-1, με νίκες απέναντι στη Μπνέι Ερτζελίγια και την Τενερίφη, ωστόσο στο Βίλνιους είχε ηττηθεί με 89-64.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ