Περίπατος για τη Βαλένθια

Η Βαλένθια έκανε περίπατο, κόντρα στη νεοφώτιστη Κανάριας διασύροντάς την με το εντυπωσιακό 105-85. Εύκολο βράδυ και για τη Λαγκούν Άρο που ήθελε πάση θυσία τη νίκη
Στα παιχνίδια που άνοιξαν την 21η αγωνιστική της ισπανικής λίγκας, Βαλένθια και Λαγκούν Άρο πέτυχαν εύκολες νίκες με αντιπάλους τις Κανάριας και Βαγιαδολίδ αντίστοιχα.
Η Βαλένθια ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε 60 πόντους με 9 τρίποντα και έβαλε τα θεμέλια για την εύκολη επικράτηση.
Έστω κι αν χαλάρωσε στη συνέχεια, δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Κανάριας με σκορ 105-85, έχοντας όχι έναν ούτε δύο, αλλά 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.
Από την άλλη, η ουραγός Λαγκούν Άρο επιβλήθηκε με 94-78 της Βαγιαδολίδ, έχοντας τον Παπαμακάριο σε πολύ καλή βραδιά. Ο Έλληνας άσος τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους και 3 ριμπάουντ. Μ’ αυτή τη νίκη, η Λαγκούν Άρο πήρε πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό.