ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πέκοβιτς: "Τιμή μου ο Παναθηναϊκός"

Ο Πέκοβιτς ήρθε, υπέγραψε, ανακοινώθηκε και δήλωσε: "Τιμή μου να παίξω στον ΠΑΟ" (vid)

Ο Mαυροβούνιος σέντερ, για τον οποίο είχε γράψει πρώτο το SPORT 24, ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

μιλώντας για το άλμα στην καριέρα του τόνισε: " Όπως είπα και στους Σέρβους δημοσιογράφους πέρασα στην Παρτιζάν τρία από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου βελτιώθηκα ως παίκτης, αλλά χρειαζόμουν πια κάτι καλύτερο, μια μεγαλύτερη πρόκληση και ο Παναθηναϊκός είμαι πεπεισμένος ότι είναι ότι καλύτερο για μένα αυτή τη στιγμή".

Σχετικά με την θετική απάντηση του στην πρόταση του Παναθηναϊκού σχολίασε: " Ο Παναθηναϊκός μου έκανε την πρόταση και όλα τελείωσαν. Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι άλλο να σκεφτώ μετά από αυτό. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είναι τιμή να παίξω για αυτήν".

Για τον ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Πέκοβιτς ανέφερε: " Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για κάθε παίκτη και φυσικά δεν αποτελώ εξαίρεση. Είναι ένας από τους δύο - τρεις καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και ήταν ένας επιπλέον λόγος για να πω το «ναι» στον Παναθηναϊκό. Και είμαι πραγματικά χαρούμενος για τον… συνδυασμό.

Είμαι απλά ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, που ανήκω στον Παναθηναϊκό και είμαι χαρούμενος που θα παίξω με αυτούς τους μεγάλους παίκτες που έχει ήδη η ομάδα".

Όσο για τα ντέρμπι είναι απόλυτα έτοιμος... " Μου αρέσουν αυτού του είδους τα μεγάλα παιχνίδια. Όπως περίμενα και στη Σερβία τις αναμετρήσεις της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα. Πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτά τα παιχνίδια".

Στην ερώτηση για το ποια ομάδα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού έχει τους καλύτερους "ψηλούς" απάντησε: " Εννοείται του Παναθηναϊκού!" Η ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νίκολα Πέκοβιτς για τα επόμενα τρία χρόνια.

Pek and roll



Το κάρφωμα της ημέρας



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ