STOIXIMAN GBL

Πεδουλάκης: “Είχαμε αυτοσυγκέντρωση”

INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Περιστερίου στο ματς με το Μαρούσι έμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Διαβάστε αναλυτικά.

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Περιστερίου έμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος του ματς με το Μαρούσι.

Κάναμε μια νίκη, παραδόξως πιο εύκολη απ’ ότι αρχικά περιμέναμε. Κυρίαρχο στοιχείο στο παιχνίδι μας ήταν η άμυνα. Στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήμασταν εξαιρετικοί σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μας“, τόνισε ο Πεδουλάκης και πρόσθεσε:

Είχαμε αυτοσυγκέντρωση ενώ απομονώσαμε τον Γκαγκαλούδη και προσπαθήσαμε να μην δεχτούμε εύκολα σουτ από παίκτες όπως ο Κόμματος, ο Κογιαντίνοβιτς και ο Νικολαΐδης. Χάσαμε βέβαια πολλές επιθέσεις σε πολλά μις ματς. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Μαρούσι. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας…“.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γκέιβιν Έντουαρντς τόνισε: ” Ξέραμε από πριν ότι έπρεπε να παίξουμε δυνατά, να τρέξουμε στην επίθεση και να προσέξουμε την άμυνά μας“.

Λινάρδος: “Καλοδουλεμένη ομάδα το Περιστέρι”

Ο προπονητής του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος δήλωσε: ” Αξίζουν συγχαρητήρια στο Περιστέρι, είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Όταν βάζεις τη στερεότυπη λέξη ‘’πρέπει’’, αρχίζει και σε πιάνει το άγχος. Η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό…

Σουτάραμε μόνο 4 βολές και αυτό δείχνει ότι πήγαμε λάθος το παιχνίδι. Η καλή άμυνα του Περιστερίου και οι κακές επιλογές μας κόστισαν. Σίγουρα υπάρχει θέμα στο Μαρούσι. Έχω σχεδιάσει 10 διαφορετικά ρόστερ από την αρχή της χρονιάς. Το έργο μας είναι δύσκολο… Είμαστε συνηθισμένοι να παλεύουμε ως το τέλος“.

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος δήλωσε: ” Το σημερινό παιχνίδι ήταν σημαντικό για μας, απλώς φάνηκε ότι τελικά δεν ήμασταν έτοιμοι να κερδίσουμε. Αστοχήσαμε σε πολλά σουτ, χαλαρώσαμε στην άμυνα και γενικώς, είμαστε αδικαιολόγητοι. Η άμυνα είναι θέμα διάθεσης, εμείς απόψε δεν είχαμε. Υπάρχουν προβλήματα, όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι, η σεζόν είναι μεγάλη και ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του για να γυρίσει η ψυχολογία“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ