ΖΕΝΙΤ

Πασκουάλ: "Πιθανότατα χάνει όλη τη σειρά ο Γκουντάιτις"

Ο Γκουντάιτις πιάνει τον δεξιό του αστράγαλο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα
Ο Γκουντάιτις πιάνει τον δεξιό του αστράγαλο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα EUROLEAGUE TV

Ο τεχνικός της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ μίλησε λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Αρτούρας Γκουντάιτις, τονίζοντας ότι πιθανότατα θα χάσει όλη τη σειρά (VIDEO).

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς της EuroLeague ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ζενίτ, με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης να ανακοινώνει πως θα χάσει το δεύτερο ματς (23/4 στις 22:00) εξαιτίας διαστρέμματος.

Λίγα λεπτά πριν από το τζάμπολ του αγώνα, ο κόουτς της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ, μίλησε για τον τραυματισμό του και τόνισε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σειράς. Ωστόσο προβληματισμένος εμφανίστηκε και για την κατάσταση του Ματέους Πονίτκα.

"Ο Αρτούρας Γκουντάιτις δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς με την Μπαρτσελόνα. Πιθανότατα θα μείνει εκτός και θα χάσει όλη τη σειρά. Τι να κάνουμε όμως; Η κατάσταση του Πονίτκα επίσης είναι ίδια. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ώρες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Ζενίτ.

TAGS ΖΕΝΙΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ