ΖΕΝΙΤ

Πασκουάλ: "Ο τραυματισμός του Γκουντάιτις φαίνεται σοβαρός"

Ο Γκουντάιτις πιάνει τον δεξιό του αστράγαλο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα
Ο Γκουντάιτις πιάνει τον δεξιό του αστράγαλο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα EUROLEAGUE TV

Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε απαισιόδοξος σε ό,τι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Αρτούρας Γκουντάιτις στο Game 1 με την Μπαρτσελόνα, εξηγώντας πως μάλλον είναι σοβαρός.

Η Ζενίτ έσπασε την έδρα της Μπαρτσελόνα στο Game 1 της σειράς των playoffs της EuroLeague, δεν κατάφερε όμως να γιορτάσει την επιτυχία της όσο θα ήθελε, λόγω του τραυματισμού του Αρτούρας Γκουντάιτις.

Ο βασικός σέντερ της ρωσικής ομάδας υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι στα 5'15'' για το τέλος, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο. Συγκεκριμένα, σε προσπάθεια για επιθετικό ριμπάουντ πάτησε πάνω στο πόδι του Μπράντον Ντέιβις και έπεσε άσχημα στο παρκέ, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Σε αυτό το κομμάτι αναφέρθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, εν όψει του Game 2 της σειράς, στο οποίο η Ζενίτ δεν θα έχει, όπως όλα δείχνουν, τον θηριώδη σέντερ.

"Είμαστε απογοητευμένοι από τον τραυματισμό του Αρτούρας (Γκουντάιτις), είναι σκληρό για μας. Φαίνεται πως είναι σοβαρός ο τραυματισμός κι έρχεται να προστεθεί στα προβλήματα που είχαμε ήδη με τον Ματέους Πονίτκα, τον οποίο χάσαμε για όλη τη σειρά. Είναι δύο σημαντικοί παίκτες για εμάς" είπε αρχικά και προσέθεσε:

"Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε πιστοί στην ταυτότητά με βάση τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους. Το πλάνο μας θα είναι διαφορετικό, κάτι που είναι αναμενόμενο εφόσον δεν παίξει ο Αρτούρας. Θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για μας".

TAGS ΖΕΝΙΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ