EUROLEAGUE

Πασκουάλ: “‘Ήταν εφιάλτης για εμάς…”

INTIME SPORTS

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, τονίζοντας πως η Μπαρτσελόνα περνά δύσκολες ώρες και θα είναι δύσκολο να συνέλθει. Γράφει ο απεσταλμένος του Sport24.gr στην Κωνσταντινούπολη, Γιάννης Φιλέρης.

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final Four, o Τσάβι Πασκουάλ, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του έπαιξε πολύ άσχημα.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, τόνισε πως αυτός ο αποκλεισμός ήταν ένα βαρύ πλήγμα για τους “μπλαουγκράνα” και μίλησε για τις δυσκολίες ενόψει του μικρού τελικού.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιάννης Φιλέρης

“Είναι πολύ δύσκολες ώρες. Εφιάλτης για εμάς γιατί παίξαμε πολύ άσχημα, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που κέρδισε δίκαια. Συνέβησαν πολλά πράγματα για εμάς, ήταν βαρύ το πλήγμα και δεν ξέρω αν μπορούμε να συνέλθουμε ενόψει του μικρού τελικού.

Χάσαμε από τα δικά μας λάθη, προσπαθήσαμε στο τέλος με τρίποντα αλλά δεν μας βγήκε τίποτα”, ήταν τα λόγια του προπονητή της Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ