ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πασκουάλ: “Δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία, δεν ψάχνω δικαιολογίες”

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) Eurokinissi Sports

Να παίξει ο Παναθηναϊκός καλύτερα στα τελευταία λεπτά, ώστε να παρει τον τίτλο στο ΣΕΦ θέλει ο Τσάβι Πασκουάλ, που δεν χρησιμοποίησε αυτό που εκείνος χαρακτήρισε "δικαιολογίες" για τα προηγούμενα αποτελέσματα στο Φάληρο.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και έτοιμος να ρίξει τους τόνους εν όψει του πέμπτου και τελευταίου αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, o Τσάβι Πασκουάλ παραδέχθηκε πως αισθάνθηκε ευτυχισμένος για την προσπάθεια που έκανε ο άρρωστος Νικ Καλαθης, αλλά και για την εμφάνισή του που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη και την ισοφάριση σε 2-2 .

Ευχαριστώ το κοινό μας για την υποστήριξή του στο σημερινό παιχνίδι. Αφιερωνουμε τη νίκη στον κόσμο που στενοχωρήσαμε μετά το προηγούμενο αποτέλεσμα και την προσπάθεια που κάναμε στα τελευταία πέντε λεπτα του. Απόψε κάναμε ενά πληρες παιχνίδι και κυριαρχήσαμε. Υπήρξαν λάθη που δεν μπορείς να αποφύγεις σε έναν τελικό, όμως τα θετικά στοιχεία ήταν περισσότερα από τα αρνητικά” εξήγησε ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε κάνοντας ειδική μνεία στον Νικ Καλάθη: ” Το απόγευμα έμαθα ότι ήταν έτοιμος. Έχει μεγάλη καρδιά και μεγάλη επιθυμία. Αυτό που έκανε απόψε είναι σπουδαίο. Είμαι ευτυχισμένος για εκείνον γιατί μετά την προσπάθεια που έκανε, είχε μια πολύ καλή εμφάνιση. Ήξερα ότι θα μας βοηθούσε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε αντίπαλος σου επιτρέπει κάποια πράγματα και κάποια όχι. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει απάντηση για όλα“.

Ολοκληρωνοντας τα λεγόμενά του, ο Πασκουάλ παραδέχθηκε πως: ” Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ, πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα τελευταία λεπτά. Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες, δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία ή για τραυματίες παίκτες. Το μυαλό μου βρίσκεται σε αυτό που μπορώ να ελέγξω, η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω τους αθλητές μου τακτικά και να μην κάνω λάθη σε κρίσιμες στιγμές ενός αγώνα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ