EUROLEAGUE

Παρτίζαν - Ρεάλ: Το τρίποντο νίκης του Γουίλιαμς-Γκος που πάγωσε το Βελιγράδι

Παρτίζαν - Ρεάλ: Το τρίποντο νίκης του Γουίλιαμς-Γκος που πάγωσε το Βελιγράδι
TWITTER

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος πέτυχε το καθοριστικό καλάθι του αγώνα της Ρεάλ με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι, ένα τρίποντο στα 24.8'' πριν από το τέλος που έδωσε προβάδισμα τριών πόντων στους τελικούς νικητές.

Η μονομαχία του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος με τον Ντάντε Έξουμ είχε έναν μεγάλο νικητή. Στα 24.8'' πριν από το τέλος, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, αλλά και της σερβικής ομάδας, πήρε την μπάλα στο ύψος της κορυφής της ρακέτας και σηκώθηκε για τρεις, αψηφώντας το μαρκάρισμα του Ντάντε Έξουμ και διαμορφώνοντας το 80-77 που οδήγησε στη νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Παρτίζαν μέσα στο Βελιγράδι.

Το τρίποντο "μαχαιριά" αποδείχθηκε κομβικό για τους Ισπανούς, που επέδρασαν με 80-82 από την κατάμεστη και καυτή Stark Arena, μένοντας ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης στο Final Four του Κάουνας (19-21/05).

Ο Γκος δεν μίλησε όμως μόνο στο φινάλε του ματς, αφού συνολικά είχε 22 πόντους (4/6 δίποντ, 3/6 τρίποντα, 5/6 βολές), 2 ασίστ και 2 κλεψίαματα σε 23'05" που βρέθηκε στο παρκέ, αποτελώντας τον ιδανικό παρτενέρ για τον Έντι Ταβάρες, ο οποίος πέτυχε double-double με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ακόμα είχε 3 ασίστ και ισάριθμα μπλοκ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ