EUROLEAGUE

Παρτίζαν - Ρεάλ Μαδρίτης: Λεσόρ και Ντεκ επιστρέφουν για το κρίσιμο Game 4

Παρτίζαν - Ρεάλ Μαδρίτης: Λεσόρ και Ντεκ επιστρέφουν για το κρίσιμο Game 4
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Παράταση πήρε η σειρά ανάμεσα στην Παρτίζαν και τη Ρεάλ, αφού οι Μαδριλένοι πέτυχαν διπλό στο Βελιγράδι και μείωσαν σε 2-1. Επιστρέφουν στο Game 4, έχοντας εκτίσει τις ποινές τους, οι Ματίας Λεσόρ και Γκάμπριελ Ντεκ.

Η Παρτίζαν ζόρισε πολύ τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η Βασίλισσα κατάφερε να πάρει τη νίκη (80-82) στο Game 3 και να δώσει παράταση στη μεταξύ τους σειρά, μειώνοντας σε 2-1. Στο τέταρτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί επί σερβικού εδάφους την προσεχή Πέμπτη (04/05, 21:30), οι δύο ομάδες θα έχουν από μία έξτρα λύση.

Για την ακρίβεια, από τη μία θα επιστρέψει ο Ματίας Λεσόρ κι από την άλλη ο Γκάμπριελ Ντεκ. Αμφότεροι είχαν τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός αγώνα, έπειτα από τα γενικευμένα επεισόδια που σημειώθηκαν δύο λεπτά πριν το τέλος της δεύτερης αναμέτρησης των δύο ομάδων στη Μαδρίτη.

Να σημειώσουμε ότι ο Λεσόρ μετράει φέτος 12 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 36 συμμετοχές της EuroLeague, αποτελώντας έναν από τους κομβικότερους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ντεκ από την πλευρά του έχει 12.2 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.9 τελικές πάσες σε 30 παιχνίδια που έχει συμμετάσχει φέτος.

Από την άλλη, εκτός θα παραμείνουν οι Κέβιν Πάντερ, που είχε τιμωρηθεί με 2 αγωνιστικές και Γκέρσον Γιαμπουσέλε, που ό,τι και να συμβεί δεν θα μπορέσει να παίξει σε άλλο φετινό παιχνίδι της EuroLeague, έχοντας να εκτίσει ποινή πέντε αγώνων.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ