ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Πρόστιμο και απαγόρευση παρουσίας οπαδών για ένα εκτός έδρας ματς από την EuroLeague λόγω επεισοδίων με Βαλένθια

Οπαδοί της Παρτίζαν
Οπαδοί της Παρτίζαν ABA LEAGUE.J.T.D/DRAGANA STJEPANOVIC

Η EuroLeague τιμώρησε με πρόστιμο 30.000 ευρώ την Παρτίζαν, αλλά και απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της για ένα εκτός έδρας παιχνίδι της λόγω των επεισοδίων στον εκτός έδρας αγώνα με την Βαλένθια.

Η Παρτίζαν πληρώνει τις συνέπειες της συμπεριφοράς των φιλάθλων της. Στην κυριολεξία, αφού η συμπεριφορά των υποστηρικτών της έφερε συνέπειες.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν η EuroLeague Basketball, επιβλήθηκε στην σερβική ομάδα πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ παράλληλα απαγορεύτηκε η παρουσία οπαδών της στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα της. Ο λόγος; Η κίνηση των 400 φιλάθλων της που βρέθηκαν στο γήπεδο της Βαλένθια για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με την τοπική ομάδα (νίκη με 67-72) να μετακινηθούν από την θέση τους και να κατευθυνθούν εκεί που βρίσκονταν φίλοι των Ισπανών.

Η αστυνομία είχε φροντίσει τότε να πει στους οπαδούς της Παρτίζαν ότι δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν, αυτοί δεν το δέχθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που οδήγησε και στην τιμωρία της σερβικής ομάδας.

Για την ιστορία, σε ένα γεγονός που μάλλον δεν πρέπει να είναι σύμπτωση, ο επόμενος εκτός έδρας αγώνας της Παρτίζαν - στον οποίο δεν θα έχει μαζί της δικούς της φιλάθλους - είναι προγραμματισμένος για τις 4 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον - αιώνιο αντίπαλο - Ερυθρό Αστέρα.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ