ΕΥΡΩΠΗ

Παρτίζαν: Περιμένει στη γωνία για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε στιγμιότυπο από αγώνα της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε στιγμιότυπο από αγώνα της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 EUROKINISSI

Η Παρτίζαν θα ενδιαφερθεί για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, αν αυτός μείνει ελεύθερος από τη Βίρτους Μπολόνια, όπως εξήγησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Όστογια Μιχάιλοβιτς.

Η φετινή σεζόν εξελίχθηκε πολύ άσχημα για την Παρτίζαν, η οποία απέλυσε δύο προπονητές (Βλάντο Σκεπάνοβιτς και Σάσα Φιλιπόφσκι), έχοντας παρουσιάσει κακή εικόνα τόσο στο EuroCup όσο και στην ABA Liga. Η αλλαγή στη θέση του General Manager ήρθε απολύτως φυσιολογικά (προσελήφθη ο Ζόραν Σάβιτς), με τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτάζουν ήδη το καλοκαίρι και την προεργασία για την πρόσληψη του επόμενου πρώτου προπονητή της ομάδας.

Κι όπως παραδέχθηκε ο Όστογια Μιχάιλοβιτς, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ένα όνομα που θα απασχολήσει έντονα τη διοίκηση του συλλόγου, εφόσον βέβαια αποδεσμευτεί από τη Βίρτους Μπολόνια.

Ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας ρωτήθηκε για το θέμα του προπονητή, απαντώντας πως "ο Άτσα Μάτοβιτς (σ.σ.: υπηρεσιακός τεχνικός) έχει κάνει κάτι που ο κόσμος δεν περίμενε, είναι προπονητής και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Δεν είναι σωστό λοιπόν να μιλάμε για άλλα πρόσωπα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ένας θρύλος της Παρτίζαν, αλλά τώρα εργάζεται στη Βίρτους Μπολόνια. Όταν μείνει ελεύθερος, θα είναι ένας από τους υποψηφίους".

Όσο για τις δυσκολίες που προέκυψαν φέτος, ειδικά από την στιγμή που δεν υπήρχαν φίλαθλοι στις εξέδρες, έφερε ως παράδειγμα τον Παναθηναϊκό: "Δείτε τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα με έξι ευρωπαϊκούς τίτλους. Τερμάτισε φέτος στη 16η θέση της EuroLeague. Μπορείς να αντιληφθείς πόσο δύσκολο ήταν γι αυτούς να παίξουν δίχως φιλάθλους στις εξέδρες. Είμαστε στην ίδια κατάσταση. Ελπίζω πως σύντομα θα ξαναδούμε κόσμο στα γήπεδα. Αυτό που θα κάνουμε την παρούσα στιγμή είναι να μην δημιουργήσουμε άλλα χρέη για την επόμενη σεζόν. Τις επόμενες ημέρες θα προβούμε σε δύο σημαντικές ανακοινώσεις, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ