ABA LEAGUE

Παρτίζαν: Οι τάσεις αυτοχειρίας προκάλεσαν την έκρηξη του Ομπράντοβιτς

Παρτίζαν: Οι τάσεις αυτοχειρίας προκάλεσαν την έκρηξη του Ομπράντοβιτς
PARTIZAN MOZZART BET / KATARINA MIHAILOVIC

Η Παρτίζαν λίγο έλειψε να ηττηθεί από τη Ραντνίτσκι στο εντός έδρας παιχνίδι της για την Αδριατική Λίγκα, αν και είχε προηγηθεί 73-47, και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν έξαλλος με τους πιτσιρικάδες.

Από το +23 του 36' στο +4 του 40'. Η Παρτίζαν σταμάτησε να παίζει κόντρα στη Ραντνίτσκι, αλλά τη γλίτωσε η λήξη του παιχνιδιού, η οποία τη βρήκε να επικρατεί 90-86 και να φτάνει τις εννέα νίκες στις πρώτες έντεκα αγωνιστικές της Αδριατικής Λίγκας.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, απόντος του Ιωάννη Παπαπέτρου (ενοχλήσεις στο ισχίο), είχαν κυριαρχήσει στο παρκέ ως το 30', με την υπέρ τους διαφορά ν' αγγίζει τους 30 πόντους (73-47), αντί όμως να διαχειριστούν με σύνεση ό,τι είχαν χτίσει επιδόθηκαν σ' έναν συνδυασμό αλόγιστων προσπαθειών και αβίαστων λαθών (17) που λίγο έλειψε να κοστίσει στο φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τεράστια προσπάθεια να φέρουν σε δύσκολη θέση την ομάδα του Ζοτς, αλλά ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχός του και περιορίστηκαν στο χειροκρότημα που κέρδισαν για το γεγονός ότι δεν εγκατάλειψαν τη μάχη, παλεύοντας για κάθε μπάλα.

Φυσικό ήταν ο έμπειρος κόουτς να είναι έξαλλος με όσα είδε στην τέταρτη περίοδο. Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, απευθύνθηκε με σκωπτικό ύφος στους δημοσιογράφους λέγοντας πως "περιμένω την επόμενη φορά που κάποιος από εσάς θα με ρωτήσει γιατί δεν παίζουν οι νεαροί για να σας απαντήσω να δείτε τα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα".

Στην κατάταξη η Παρτίζαν έφτασε στο 9-2 και η Ραντνίτσκι έπεσε στο 8-3. Τους χωρίζει για την ώρα ο δεύτερος Ερυθρός Αστέρας που με 9-1 χρωστάει το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Τσεντεβίτα.

TAGS ABA LEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ