ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποκάλυψε αν θα έχει τον Ζακ ΛεΝτέι στο rotation κόντρα στον Ολυμπιακό

Παρτίζαν: Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποκάλυψε αν θα έχει τον Ζακ ΛεΝτέι στο rotation κόντρα στον Ολυμπιακό
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Μετά από τη νίκη επί της Στουντέντσκι, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με την ημερομηνία επιστροφής του Ζακ ΛεΝτέι στην καθημερινότητα της Παρτίζαν κι ενώ ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η Παρτίζαν πήρε τη νίκη επί της Στουντέντσκι σε ένα παιχνίδι - αγγαρεία, από την στιγμή που αυτό που ακολουθεί (εντός έδρας με τον Ολυμπιακό) έχει τον χαρακτήρα του πρόωρου τελικού.

Γι ακόμη μια φορά λοιπόν, μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα με την Στουντέντσκι, αυτό που απασχόλησε τους δημοσιογράφους ήταν η ημερομηνία επιστροφής του Ζακ ΛεΝτέι στο Βελιγράδι -βρίσκεται στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες γιατί πέθανε ο πατέρας του.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποκάλυψε λοιπόν δημόσια πως "μίλησα με τους ανθρώπους του κλαμπ, ο Ζακ θα είναι μαζί μας απέναντι στον Ολυμπιακό".

Όπερ και σημαίνει πως η Παρτίζαν θα έχει ένα μεγάλο συν στο rotation με έναν παίκτη που φέτος προσφέρει 10.3 πόντους (με 37.3% στο τρίποντο), 4.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 30'16'' συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ