ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε προδομένος από τον Γιαμ Μάνταρ

Παρτίζαν: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε προδομένος από τον Γιαμ Μάνταρ
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε σε συνέντευξή του για την υπόθεση του Γιαμ Μαντάρ, η οποία προκάλεσε αρκετό θόρυβο το καλοκαίρι αναφορικά με την μετακίνησή του από την Παρτίζαν στην Φενέρμπαχτσε.

Η μετακίνηση του Γιαμ Μαντάρ από την Παρτίζαν στην Φενέρμπαχτσε προκάλεσε αρκετό... κρότο και ο πρώην προπονητής του στην Παρτίζαν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του για τις συζητήσεις που είχε με τον παίκτη, αλλά και την απόφασή του να μετακομίσει στην Τουρκία.

Ο "Ζοτς" τόνισε πως από την στιγμή που ήταν η απόφασή του του εύχεται τα καλύτερα, λέγοντας πως το μόνο του πρόβλημα ήταν πως ενώ στην αρχή της συζήτησής τους πίστευε πως ήταν ειλικρινής, στην συνέχεια αυτό άλλαξε.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Θα είμαι πολύ ειλικρινής μαζί σας. Ο Γιαμ Μάνταρ και εγώ είχαμε μία συζήτηση. Είναι απόφασή του και του εύχομαι τα καλύτερα. Το πρόβλημά μου μαζί του είναι ότι στην αρχή της συζήτησης, πίστευα πως ήταν ειλικρινής αλλά μετά άλλαξε. Αυτό. Ξέρω την οικογένειά του, έπαιξε εξαιρετικά στην Παρτίζαν, άρεσε στον κόσμο.

Και το λέω πάντα, τα νέα παιδιά, το μόνο πρόβλημα που έχουν, ό,τι κι αν αποφασίζουν στην ζωή, κοίτα με στα μάτια και πες μου τι θέλεις. Θα το καταλάβω. Δεν είναι η πρώτη φορά που φεύγει παίκτης από την ομάδα μου. Κανένα πρόβλημα. Αλλά να είσαι ευθύς και ειλικρινής και να μου πεις ποιός είναι ο λόγος. Θα το καταλάβω. Αλλά να είσαι ειλικρινής από το ξεκίνημα".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ