ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Ο Ζακ ΛεΝτέι ταξίδεψε στις ΗΠΑ πριν την κρίσιμη διαβολοβδομάδα

Παρτίζαν: Ο Ζακ ΛεΝτέι ταξίδεψε στις ΗΠΑ πριν την κρίσιμη διαβολοβδομάδα
DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LIGA

Άδεια για να ταξιδέψει στην Αμερική -για προσωπικούς- λόγους εξασφάλισε ο Ζακ ΛεΝτέι μετά τον αγώνα της Παρτίζαν με την Μπαρτσελόνα και πριν από μία ιδιαίτερα κρίσιμη διαβολοβδομάδα.

Ο Ζακ ΛεΝτέι δεν επέστρεψε από την Ισπανία στη Σερβία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Παρτίζαν, ύστερα από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την 29η αγωνιστική της EuroLeague. Ο 30χρονος φόργουορντ πήρε άδεια από το κλαμπ για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, την πατρίδα του, προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό ζήτημα, χωρίς για την ώρα να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το σίγουρο είναι πως ο ΛεΝτέι θα απουσιάσει από τον αγώνα της Παρτίζαν με την FMP για την ABA League, ενώ το ερώτημα είναι το αν προλάβει να επιστρέψει για τη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί στην EuroLeague. Σε αυτή, η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που καίγεται για νίκες προκειμένου να μπει στο Play-In, θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια (19/3, 21:30) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (21/3, 21:30) στη Stark Arena.

Τη φετινή σεζόν ο ΛεΝτέι μετράει 10.3 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο ανά 30'16" σε 27 παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ