ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Ο Ντάντε Έξουμ χάνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Παρτίζαν: Ο Ντάντε Έξουμ χάνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
PARTIZAN MOZZART BET / DRAGANA STJEPANOVIC / ABA LEAGUE

Τα προβλήματα αυξάνονται για την Παρτίζαν, η οποία θα στερηθεί τον Ντάντε Έξουμ στα προσεχή παιχνίδια. Πρόβλημα στον αστράγαλο για τον αθλητικό γκαρντ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Η Παρτίζαν κινδυνεύει να παραταχθεί αποδεκατισμένη σε μερικές ημέρες στο ΣΕΦ, απέναντι στον Ολυμπιακό. Μετά τον Μπάλσα Κοπρίβιτσα, ακόμη ένας παίκτης τέθηκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού. Μόνο που ο Ντάντε Έξουμ είναι σαφώς μεγαλύτερη απουσία για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο αθλητικός γκαρντ της Παρτίζαν τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με την ενημέρωση της σερβικής ομάδας να κάνει λόγο για πρόβλημα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης από τα προσεχή παιχνίδια. Οι ασπρόμαυροι εξηγούν χαρακτηριστικά πως "του έχει τοποθετηθεί ειδική μπότα για προληπτικούς λόγους".

Το μείζον βέβαια είναι πως -σε πρώτη φάση- δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα για την Αθήνα, εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το ακριβές διάστημα απουσίας θα γίνει γνωστό τις προσεχείς ημέρες.

Θυμίζουμε πως εκτός των τραυματιών, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν θα έχει ούτε τους διεθνείς αφού είναι ειλημμένη η απόφαση όλοι οι παίκτες να ενισχύσουν τη Σερβία από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας για τα "παράθυρα" της FIBA.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ