ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Κινείται για την απόκτηση του Άντριου Άντριους

Παρτίζαν: Κινείται για την απόκτηση του Άντριου Άντριους

Η Παρτίζαν έχει πάρει φόρα στο μεταγραφικό παζάρι τις τελευταίες ημέρες, διεκδικώντας την υπογραφή ακόμη ενός περιφερειακού. Ο λόγος για τον Άντριου Άντριους (29, 1μ88), ο οποίος πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Μπούρσασπορ.

Με γοργούς ρυθμούς κινείται η Παρτίζαν στο μεταγραφικό παζάρι τις τελευταίες ημέρες, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με την περιφέρειά της. Ο σερβικός σύλλογος υπέγραψε τόσο τον Ντάντε Έξουμ όσο και τον Τζέιμς Νάναλι, δεν μένει όμως σε αυτούς τους δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει ξεχωρίσει ακόμη μια περίπτωση περιφερειακού παίκτη. Ο λόγος για τον Άντριου Άντριους (29, 1μ88), ο οποίος την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μπούρσασπορ. Η Παρτίζαν έχει ήδη εκφράσει επισήμως ενδιαφέρον για την απόκτηση του 29χρονου γκαρντ, ο οποίος πέρσι ήταν από τις βασικές αιτίες του αποκλεισμού - σοκ των ασπρόμαυρων στο EuroCup.

Στο μεταξύ τους παιχνίδι, για τη φάση των "16" της διοργάνωσης, είχε 24 πόντους (με 5/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 8/11 βολές), 8 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 32'50'' συμμετοχής, ενώ στη διάρκεια της regular season είχε έξι αγώνες με 20+ πόντους -αποκορύφωμα η 37άρα επί της Βίρτους με 5/7 δίποντα, 6/11 τρίποντα και 9/9 βολές.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες, δείγμα της διάθεσης από την πλευρά της Παρτίζαν να προχωρήσει τις διαδικασίες και να τον υπογράψει, εφόσον προκύψει συμφωνία.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ