EUROLEAGUE

Παρτίζαν: Η ηγετική ομιλία του Κέβιν Πάντερ μετά τη δεύτερη ήττα από τη Ρεάλ

Παρτίζαν: Η ηγετική ομιλία του Κέβιν Πάντερ μετά τη δεύτερη ήττα από τη Ρεάλ
PRINTSCREEN

Ο Κέβιν Πάντερ είδε την Παρτίζαν να χάνει αμφότερα τα ματς που έδωσε με τη Ρεάλ στη Σερβία, όμως φρόντισε να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του για να τελειώσουν όλη μαζί τη δουλειά στο Game 5.

Ο Κέβιν Πάντερ τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών για τη συμμετοχή του στα επεισόδια στο φινάλε του Game 2 της Παρτίζαν με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και δεν μπόρεσε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στους δύο αγώνες που έδωσε επί σερβικού εδάφους.

Η απουσία του Αμερικανού σκόρερ έπαιξε σίγουρα ρόλο στις δύο ήττες της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο, η σειρά δεν έχει τελειώσει κι ο Πάντερ φρόντισε να μιλήσει ως ηγέτης στους συμπαίκτες του και να τους τονώσει το ηθικό ενόψει του κρίσιμου Game 5 (10/05, 22:00).

"Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά. Έχουμε άλλο ένα, τελευταίο, παιχνίδι. Ένα ακόμα γαμ...νο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να είμαστε στεναχωρημένοι τώρα. Είναι do-or-die τώρα. Δεν μπορούμε να σκύψουμε το κεφάλι. Το είχαμε, αλλά το γαμ..με δύο φορές.

Δεν μπορούμε να είμαστε στεναχωρημένοι τώρα. Γιατί να είμαστε στεναχωρημένοι; Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι", ανέφερε ενδεικτικά ο Πάντερ μιλώντας στου υπόλοιπους παίκτες της Παρτίζαν μετά το τέλος του Game 4.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ