ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Επίσημη η συμφωνία με τον Καμπόκλο για δύο χρόνια

Παρτίζαν: Επίσημη η συμφωνία με τον Καμπόκλο για δύο χρόνια
PRINTSCREEN

Ο Μπρούνο Καμπόκλο έγινε και με την βούλα παίκτης της Παρτίζαν. Συμβόλαιο δύο ετών υπέγραψε ο Βραζιλιάνος σέντερ με τους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου.

Τη φανέλα της Παρτίζαν θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μπρούνο Καμπόκλο (1995, 2μ08), ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι και έχει πιάσει δουλειά με την νέα του ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα Γερμανίας με την Ουλμ, είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Βενέτσια πριν από μερικούς μήνες, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Ιταλία για να ενταχθεί στην ομάδα.

Ο 28χρονος ψηλός αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα τους Άλεν Σμάιλαγκιτς και Φρανκ Καμίνσκι, που τραβούσαν μέχρι στιγμής το βάρος στη θέση "5", ενώ η Παρτίζαν, μετά την ολοκλήρωση αυτού του deal θα φορτσάρει και για την απόκτηση ενός point guard.

Να σημειώσουμε πως ο Καμπόκλο πέρσι μέτρησε 14.9 πόντους και 6.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 30 παιχνίδια με την Ουλμ, ενώ στο MundoBasket 2023 με την Βραζιλία είχε 16.4 πόντοτς και 9.2 ριμπάουντ σε πέντε αναμετρήσεις. Με την Παρτίζαν, ο Βραζιλιάνος ψηλός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην EuroLeague, αφού στο παρελθόν είχε 105 συμμετοχές σε αγώνες κανονικών περιόδων του NBA.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ