ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παρτίζαν: Διψήφιος και απόλυτος ο Παπαπέτρου κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν για το Super Cup της VTB League

Παρτίζαν: Διψήφιος και απόλυτος ο Παπαπέτρου κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν για το Super Cup της VTB League

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ενσωματώθηκε προσφάτως στην προετοιμασία της Παρτίζαν, αλλά στην άνετη νίκη επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν έδειξε καθόλου έξω από τα νερά του.

Οι ομάδες της Σερβίας δεν έχουν κηρύξει εμπάργκο στις ρωσικές. Αντιθέτως τις στηρίζουν. Εξ και η Παρτίζαν με τη Μέγκα αποδέχθηκαν την πρόσκληση συμμετοχής στο παρθενικό Super Cup της VTB League.

Το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ταξίδεψε κανονικά στη Μόσχα και την Παρασκευή αντιμετώπισε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Δηλαδή μία από τις πρώτες τέσσερις ομάδες της περασμένης σεζόν στη διοργάνωση.

Η διαφορά ποιότητας ήταν εκ των προτέρων γνωστή και αποδείχθηκε στην πράξη, καθώς το νέο μέλος της EuroLeague επιβλήθηκε 92-70, επικρατώντας και στα τέσσερα δεκάλεπτα της αναμέτρησης με έξι παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Μεταξύ αυτών και ο (τρίτος στη σειρά) Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος τέλειωσε τη σχεδόν 23λεπτη συμμετοχή του με 13 πόντους από 3/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 1/2 βολές. Πήρε επίσης 1 ριμπάουντ κι έδωσε 3 ασίστ για 1 λάθος.

Οι πόντοι της Παρτίζαν: Μάνταρ 2, Άντζουσιτς 16, Νάναλι 11, Κοπρίβιτσα 4, Βούκσεβιτς 17, Τριφούνοβιτς 4, Λεσόρ, Γιοβάνοβιτς, Παπαπέτρου 13, Πάντερ 13, Λεντέι 12

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ