ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρθενόπουλος και Σλούκας υποδέχθηκαν την Πρέσβειρα της Αυστραλίας και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης στο ΟΑΚΑ

@paobcgr

O Βασίλης Παρθενόπουλος και ο Κώστας Σλούκας υποδέχθηκαν στο ΟΑΚΑ την Πρέσβειρα της Αυστραλίας και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης & Βικτώριας.

Οι δράσεις του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του 7ου τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” έχουν αρχίσει να εντείνονται. Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ, Βασίλης Παρθενόπουλος και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Σλούκας, υποδέχθηκαν στο ΟΑΚΑ την Πρέσβειρα της Αυστραλίας και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης & Βικτώριας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση:

“Ο Πρόεδρος μας, κος Βασίλης Παρθενόπουλος, υποδέχτηκε με υπερηφάνεια την Πρέσβειρα της Αυστραλίας, κα Άλισον Ντάνκαν και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης & Βικτώριας, κ. Μπιλ Παπαστεργειάδης στην έδρα μας.

Στην επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μια ιδιωτική περιήγηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, μια προσωπική συνάντηση με τον αρχηγό της ομάδας Κώστα Σλούκα, και μια αποκλειστική προεπισκόπηση της limited-edition φανέλας για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ήταν μια δυνατή στιγμή κοινής κληρονομιάς και αλληλοσεβασμού, εγκάρδιος φόρος τιμής στη διαχρονική κληρονομιά του Παύλου Γιαννακόπουλου, που αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευσή μας για ενίσχυση των πολιτιστικών και αθλητικών δεσμών μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ελληνοαυστραλιανής κοινότητας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ