ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παρουσιάστηκε ο νέος Πανιώνιος: Όνειρα και φιλοδοξίες εν όψει της νέας σεζόν στην Elite League

Παρουσιάστηκε ο νέος Πανιώνιος: Όνειρα και φιλοδοξίες εν όψει της νέας σεζόν στην Elite League
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Οι κινήσεις του Πανιωνίου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αποδεικνύουν τις υψηλές βλέψεις που υπάρχουν στην ομάδα για την μεγάλη επιστροφή στην Basket League και σήμερα (15/9) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των κυανέρυθρων.

Ο Πανιώνιος έχει μεγάλες βλέψεις την επόμενη αγωνιστική σεζόν, κάτι το οποίο γίνεται εύκολα αντιληπτό και από τις μεταγραφικές του κινήσεις, έχοντας αποσπάσει υπογραφές παικτών με μεγάλη πορεία στην Basket League, όπως ο Ίαν Βουγιούκας, ο Νίκος Γκίκας και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Η νέα χρονιά θα βρει τον "Ιστορικό" στην Elite League μέσω της οποίας θα διεκδικήσει την πολυπόθητη άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και σήμερα (15/9) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ομάδας, με τους διοικούντες των κυανέρυθρων να δίνουν το παρών, όπως και οι παίκτες και το τεχνικό τιμ που θα κληθεί να φέρει εις πέρας την αποστολή.

Παρουσιάστηκε ο νέος Πανιώνιος: Όνειρα και φιλοδοξίες εν όψει της νέας σεζόν στην Elite League
Οι παίκτες του Πανιωνίου στην παρουσίαση της ομάδας ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και διευθυντής αγωνιστικού τμήματος του Πανιωνίου, Φάνης Χριστοδούλου, πήρε τον λόγο και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει: "Πιστεύω ότι όλο το τιμ έκανε μία καλή επιλογή με τους παλαιότερους και τους καινούριους που ήρθαν στην ομάδα. Θεωρώ ότι ό,τι ζητήθηκε από τους προέδρους χωρίς καμία αντιρρηση, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.

Νομίζω ότι έχουμε κάνει ένα καλό ρόστερ και πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι ίδια με την περσινή και θα πάει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει. Σίγουρα το βασικό στοιχείο είναι το γήπεδο του Πανιωνίου γιατί για να κάνεις το βήμα προς τα πάνω πρέπει να έχεις το δικό σου σπίτι. Πιστεύω θα κάνετε μία καλή προσπάθεια όλοι σας".

Το σύνθημα για τον στόχο εν όψει της νέας σεζόν έδωσε και ο τεχνικός της ομάδας, Περικλής Ταυρόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: "Να κάνουμε την ίδια πορεία φέτος γιατί ο στόχος είναι η ομάδα να είναι στη μεγάλη κατηγορία και σίγουρα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ