ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ

Παροξυσμός για ένα εισιτήριο!

Παροξυσμός για ένα εισιτήριο!

Την Τετάρτη ξεκινάει το TOP-16 και παρά το γεγονός ότι η Ολίμπια Λ. αρχίζει με εκτός έδρας παιχνίδι, ξεπούλησε ήδη για τις τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις της

Απίστευτο (για τα ελληνικά δεδομένα) κι όμως αληθινό... Η Ολίμπια Λ. ξεπούλησε 32.000 εισιτήρια σε 20 λεπτά για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της στο TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Η νεόκτιστη "Στόζιτσε Αρένα" αναμένεται να γνωρίσει πιένες κατά τη διάρκεια της β΄φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς ήδη έχουν πωληθεί κατά μέσο όρο 11.000 εισιτήρια για κάθε εντός έδρας ματς της ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε πως φέτος η Ολίμπια Λ. μετακόμισε στο νέο της γήπεδο, στο οποίο και ήταν αήττητη κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Με τελικό απολογισμό δε 6-4 κατέκτησε τη δεύτερη θέση του Δ' ομίλου (όπου αγωνίστηκε μαζί με τον Παναθηναϊκό) και πλέον θα αντιμετωπίσει τις Μπαρτσελόνα, Μακάμπι και Ρόμα στη β' φάση.

Μάλιστα, για τους επόμενους τρεις εντός έδρας αγώνες, οι ιθύνοντες της Ολίμπια Λιουμπλιάνας έχουν σχεδιάσει σόου με περισσότερους από 140 καλλιτέχνες, ακροβάτες και χορευτές οι οποίοι θα εξασφαλίσουν ένα μεγάλο μπασκετικό πάρτι για τους φιλάθλους που θα βρίσκονται κάθε φορά στη "Στόζιτσε Αρένα"

TAGS ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ