ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανατροπή δεδομένων από Τόνι Πάρκερ για Λάιτι: "Θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε"

Ο Ντέιβιντ Λάιτι εν δράσει
Ο Ντέιβιντ Λάιτι εν δράσει ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Ακόμη και τη συμβολή της ποδοσφαιρικής Λιόν, όπως και του προέδρου της Ζαν Μισέλ Ολά, έχει ζητήσει ο Τόνι Πάρκερ προκειμένου να κρατήσει στη Βιλερμπάν τον Ντέιβιντ Λάιτι και να τον στερήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο Ντέιβιντ Λάιτι ολοκλήρωσε τη σεζόν ως MVP του τελικού του γαλλικού πρωταθλήματος και ο καθ' ύλην αρμόδιος από την πρωταθλήτρια Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ, είναι διατεθειμένος να προσφέρει γη και ύδωρ προκειμένου να του κόψει το δρόμο για τον Πειραιά. Ο 33χρονος Αμερικάνος γκαρντ/φόργουορντ έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στον Ολυμπιακό, ως εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση στην περιφέρεια, αλλά ο πρόεδρος της ASVEL έχει ήδη ζητήσει την αρωγή του Ζαν-Μισέλ Ολά, του προέδρου της ποδοσφαιρικής Λιόν δηλαδή, προκειμένου να ανατρέψει τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα και να τον διατηρήσει στο ρόστερ.

"Θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε. Είμαι περισσότερο από πεπεισμένος. Θέλει να μείνει. Το συζητήσαμε με τον Ζαν Μισέλ Ολά και θα βρούμε λύσεις", υποστήριξε ο Τόνι Πάρκερ για το μέλλον του Λάιτι.

Οι "ερυθρόλευκοι" σκόπευαν να πληρώσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του έμπειρου Αμερικανού για να τον φέρουν στην Ελλάδα, αλλά πλέον η κατάσταση διαφοροποιείται, καθώς οι άνθρωποι του γαλλικού κλαμπ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει χωρίς να προβάλουν αντίσταση. Αν, βέβαια, πρόκειται για παιχνίδι τακτικής των ανθρώπων της Βιλερμπάν, μένει να φανεί. Όπως και η αντίδραση που θα προκύψει, όπως και να 'χει, από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ