ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Πάρκερ: "Δώστε μου μερικά ακόμα χρήματα και θα έρχομαι στους αγώνες από την προηγούμενη μέρα"

Πάρκερ: "Δώστε μου μερικά ακόμα χρήματα και θα έρχομαι στους αγώνες από την προηγούμενη μέρα"
EUROKINISSI

Ο Τι Τζέι Πάρκερ δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τον λόγο που η Βιλερμπάν έφτασε στο Βελιγράδι ανήμερα του παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον προπονητή των Γάλλων να απαντά "δώστε μου μερικά ακόμα χρήματα και θα έρχομαι στους αγώνες από την προηγούμενη μέρα".

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε με άνεση της Βιλερμπάν με 94-73 στην πρεμιέρα της EuroLeague και ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Τι Τζέι Πάρκερ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Πάρκερ δέχθηκε ερώτηση αναφορικά με τον λόγο που η Βιλερμπάν ταξίδεψε στο Βελιγράδι ανήμερα του παιχνιδιού, με τον Γάλλο τεχνικό να απαντά "δώστε μου μερικά ακόμα χρήματα και θα έρχομαι στους αγώνες από την προηγούμενη μέρα".

Αναλυτικά ο διάλογος που πραγματοποιήθηκε στην συνέντευξη Τύπου:

-Φτάσατε το Βελιγράδι σήμερα το μεσημέρι στις 12:00. Δεν είναι κάπως χαζό αυτό, δεδομένης της δυσκολίας της διοργάνωσης;

"Δώστε μου μερικά ακόμα χρήματα και θα έρχομαι στους αγώνες την προηγούμενη ημέρα. Δεν θα κάτσω να σας εξηγήσω τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουμε, εντάξει; Με τον τρόπο που το κάνουμε, εξοικονομούμε 30 ώρες".

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ