PARIS BASKETBALL

Παρί: Τρέλα στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πέταξαν στην μπανιέρα Σπλίτερ και Σορτς

printscreen

Στην Παρί γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας, με τους παίκτες να πετάνε στην μπανιέρα τον Τιάγκο Σπλίτερ και αυτός στην συνέχεια τον Τι Τζέι Σορτς.

Η Παρί κατάφερε έπειτα από μία σπουδαία σειρά τελικών να κατακτήσει το πρωτάθλημα Γαλλίας, λυγίζοντας με 99-93 τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη στο Game 5. Απολύτως λογικά, μετά το ματς έγινε… χαμός!

Όλοι πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου, με τους παίκτες της ομάδας να πετάνε μάλιστα μέσα σε μία γεμάτη μπανιέρα με νερό τον Τιάγκο Σπλίτερ, ο οποίος στην συνέχεια τράβηξε μέσα τον Τι Τζέι Σορτς, σε μία υπέροχη στιγμή.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ