ΕΟΚ

Παράταξη Φασούλα για εκλογές στη Λεωφόρο: "Έχει υποβληθεί αίτημα της ΕΟΚ για την λήψη άδειας;"

Ο Παναγιώτης Φασούλας
Ο Παναγιώτης Φασούλας EUROKINISSI

Με επιστολή στους Νίκο Χαρδαλιά και Λευτέρη Αυγενάκη, η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα ζήτησε διευκρινίσεις για το εάν έχει υποβληθεί αίτημα για λήψη άδειας διεξαγωγής της Γ.Σ στη Λεωφόρο στις 30 Μαΐου.

Η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα έστειλε επιστολή στους Νίκο Χαρδαλιά και Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας διευκρινίσεις αναφορικά με το αν έχει υποβληθεί αίτημα για λήψη άδειας διεξαγωγής της Γ.Σ. για τις εκλογές στη Λεωφόρο στις 30 Μαΐου.

Συγκεκριμένα η παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα αναρωτήθηκε στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, όπως επίσης και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, εάν έχει υποβληθεί αιτημα για λήψη άδειας διεξαγωγής της Γ.Σ και αν είναι νόμιμη η συνάθροιση μεγάλου όγκου ανθρώπων χωρίς την εξασφάλισή σχετικής άδειας.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Προς:

Την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας από τον COVID-19

Τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κο Νικόλαο Χαρδαλιά

Κοινοποιούμενη προς:

Το Ιδιαίτερο Γραφείο Πρωθυπουργού

Υφυπουργό Αθλητισμού κο Λευτέρη Αυγενάκη

Αθήνα, 24/5/2021

Αξιότιμοι Κύριοι,

Δεδομένων των όσων διαλαμβάνονται στην με αριθμό ΦΕΚ Β 2141/2021 ΚΥΑ με τίτλο «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσια υγείας από τον κίνδυνο διασπορά του COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας μέχρι και την Δευτέρα 31 /5/2021 και ώρα 6: 00», σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

Την 30/5/2021 και ώρα 11:00 πμ έχει οριστεί από την προσωρινή Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης με αρχαιρεσίες, στο χώρο του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι συμμετέχοντες με δικαίωμα ψήφου στην συνέλευση είναι τουλάχιστον 512 τακτικοί εκλέκτορες, οι οποίοι με την παρουσία των αναπληρωματικών τους, δυνητικά αυξάνονται σε άγνωστο αριθμό, ενώ τα σωματεία που δικαιούνται συμμέτοχης στην Γ.Σ. χωρίς δικαίωμα ψήφου στις αρχαιρεσίες, αλλά με δικαίωμα λόγου και ψήφου στα υπόλοιπα θέματα της Ημ. Διάταξης ξεπερνούν τα 900.

Δυνάμει των ανωτέρω και με γνώμονα την εξασφάλισητης δημόσιας υγείας αλλά και του δικαιώματος όλων των μελών της Γ.Σ στην ενάσκηση των δικαιωμάτων τους χωρίς διακινδύνευση της προσωπικής τους υγείας, ευγενώς ζητάμε ενημέρωση για τα ακόλουθα:

1) Έχει υποβληθεί ενώπιον σας αίτημα της οικείας Ομοσπονδίας για την λήψη άδειας διεξαγωγής της ανωτέρω Γ.Σ;

2) Είναι νόμιμη η συνάθροιση του ως άνω όγκου ανθρώπων χωρίς την εξασφάλισή σχετικής άδειας;

3) Δυνάμει των οριζόμενων στην ως άνω Κ.Υ.Α δύναται να χορηγηθεί άδεια για την συνάθροιση του αριθμού των ατόμων που αναφέρουμε ανωτέρω και αν ναι με ποιο υγειονομικό πρωτόκολλο;

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Μετά τιμής,

Τα μέλη Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της Ε.Ο.Κ.

Θεοφάνης Χριστοδούλου

Ευθύμιος Ρεντζιάς

Χαράλαμπος Μαρκάκης

Αγαμέμνων Ιωάννου

Παναγιώτης Φασούλας"

Παράταξη Φασούλα για εκλογές στη Λεωφόρο: "Έχει υποβληθεί αίτημα της ΕΟΚ για την λήψη άδειας;"


Παράταξη Φασούλα για εκλογές στη Λεωφόρο: "Έχει υποβληθεί αίτημα της ΕΟΚ για την λήψη άδειας;"
Παράταξη Φασούλα για εκλογές στη Λεωφόρο: "Έχει υποβληθεί αίτημα της ΕΟΚ για την λήψη άδειας;"
TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ