ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρασκήνια από την άφιξη του Γιόβιτς στην Αθήνα: "Νιώθω 100% έτοιμος"

Παρασκήνια από την άφιξη του Γιόβιτς στην Αθήνα: "Νιώθω 100% έτοιμος"
INTIME SPORTS

Πανέτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του δήλωσε στο επίσημο κανάλι των πρασίνων στο Youtube ο Στέφαν Γιόβιτς κατά την άφιξή του στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας (17/1).

Ο Στέφαν Γιόβιτς έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας (17/1) στην Αθήνα για χάρη του Παναθηναϊκού δηλώνοντας στο επίσημο κανάλι των πρασίνων στο Youtube πως είναι πανέτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας. Μάλιστα ο Γιόβιτς παραδέχτηκε πως οι στόχοι του συμβαδίζουν με αυτούς του Παναθηναϊκού και πως θέλει να βρίσκεται στο παρκέ και να αγωνίζεται.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Πρώτα απ' όλα να ευχηθώ σε όλα τα μέλη του κλαμπ καλή χρονιά, όπως επίσης και στους φιλάθλους. Περιμένω στο δεύτερο μισός της σεζόν να είμαι ανταγωνιστικός, τόσο στους υπόλοιπους αγώνες της EuroLeague, όσο και τους αγώνες του Κυπέλλου και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ακολουθώ τους στόχους που έθεσε η ομάδα στην αρχή της σεζόν. Για μένα στόχος μου είναι να είμαι στο παρκέ και να παίζω. Αυτή τη στιγμή νιώθω 100% έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Γνωρίζω σχεδόν τα πάντα για το κλαμπ και τους φιλάθλους και όπως είπα πριν κάποιες εβδομάδες, είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, να εξελίξω το παιχνίδι της και να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο μισό της σεζόν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ