ΜΠΑΣΚΕΤ

Παράνοια στη Μινεσότα: Ο Τζίμι Μπάτλερ γύρισε στους Τίμπεργουλβς

Παράνοια στη Μινεσότα: Ο Τζίμι Μπάτλερ γύρισε στους Τίμπεργουλβς

Και όμως, στη Μινεσότα έγινε το... απίστευτο! Ο Τζίμι Μπάτλερ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των Τίμπεργουλβς και στην προπόνηση της Τετάρτης (10/10) είχε αρκετές στιγμές έντασης με συμπαίκτες, προπονητές και παράγοντες της ομάδας.

Μέχρι την Τρίτη (9/10), όλα έδειχναν να ισορροπούν σε μια λεπτή κλωστή στη Μινεσότα για παίκτες, προπονητές και παράγοντες. Την Τετάρτη (10/10), όμως, ήρθε η απόλυτη ανατροπή για να δείξει πως στο ΝΒΑ όλα είναι πιθανά, ακόμη και οι μεγαλύτερες εκπλήξεις που δεν μπορεί να φανταστεί ο νους.

Τρεις εβδομάδες μετά την απαίτησή του να αποχωρήσει με ανταλλαγή, ο Τζίμι Μπάτλερ επέστρεψε στις προπονήσεις των Τίμπεργουλβς και το πρόγραμμα ήταν όχι απλά έντονο, αλλά... φαντασμαγορικό καθώς ο 29χρονος περιφερειακός μίλησε πολλές φορές σε έντονο ύφος σε συμπαίκτες, προπονητές και παράγοντες της ομάδας.

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, ο Μπάτλερ ήταν ασταμάτητος στο εσωτερικό διπλό, ενώ μετά από μία εντυπωσιακή στιγμή του γύρισε προς το μέρος του Τζένεραλ Μάνατζερ, Σκοτ Λέιντεν και φώναξε πως " με χρειάζεστε εδώ, δεν μπορείτε να κερδίσετε χωρίς εμένα". Η συγκεκριμένη ατάκα δείχνει πως ο έμπειρος παίκτης θέλει να γίνει και πάλι μέλος των "Λύκων", είναι όμως άγνωστο πως θα αντιδράσουν οι παράγοντες του συλλόγου στην προκλητική συμπεριφορά του όχι μόνο στη σημερινή προπόνηση, αλλά γενικότερα τις τελευταίες εβδομάδες.

Υπενθυμίζουμε πως Τίμπεργουλβς και Χιτ είχαν συμφωνήσει στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όμως οι πρώτοι ζήτησαν κάτι περισσότερο την ύστατη στιγμή και η ανταλλαγή δεν ολοκληρώθηκε. Οι εκπρόσωποι του Μπάτλερ του εξήγησαν πως πρέπει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και ο 29χρονος παίκτης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις των Τίμπεργουλβς. Πρώτα μίλησε στους συμπαίκτες του, απουσία προπονητών και παραγόντων και στη συνέχεια έκανε πράγματα και θαύματα στο εσωτερικό διπλό.

Πλέον, ουδείς μπορεί να μαντέψει την έκβαση της υπόθεσης, μιας υπόθεσης που έχει κρατήσει περισσότερο απ' όσο περίμενε κανείς. Όλα αυτά, λίγες μέρες πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου και ενώ ο Μπάτλερ δεν έχει παίξει σε κάποιο ματς της preseason.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ