ΚΑΒΑΛΑ

Παραιτήθηκε ο Καλαφατάκης

Για "ξεφτίλα" μίλησε ο Καλαφατάκης που παραιτήθηκε μετά τη βαρθά ήττα (101-62) στην Καβάλα

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για "ξεφτίλα" μετά το 101-62 απέναντι στους Καβαλιώτες και τόνισε ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο για το επόμενο παιχνίδι των Λαρισαίων, που μετά κι από αυτό το αποτέλεσμα ουσιαστικά "καταδικάστηκαν" σε υποβιβασμό.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε: "Δεν μπορώ να ξεφτιλίζομαι άλλο. Είμαστε η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, κακά τα ψέματα. Δε με αντιπροσωπεύει η ομάδα. Δεν μπορώ να τρώω άλλα χαστούκια, να δέχομαι τέτοια ξεφτίλα. Έκανα ό, τι μπορούσα, αλλά είμαστε η χειρότερη ομάδα της Α1. Η εικόνα της δεν μπορεί να μ’ έχει με ψηλά το κεφάλι.

Δεν ξεπεράστηκαν τα προβλήματα, δεν έχουμε καμία τύχη στην κατηγορία, άρα δεν ωφελεί η περαιτέρω παρουσία μου. Δεν θα είμαι στο επόμενο παιχνίδι στον πάγκο. Θα συζητήσω όμως την επόμενη μέρα της Ολύμπιας με τους παράγοντες της ομάδας".





Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στην αντίπερα όχθη τόνισε: "Τη Λάρισα την πονάω. Είναι κρίμα αυτή η πόλη να παρουσιάζει αυτή την εικόνα μετά από τρεις συνενώσεις. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο της ομάδας, τη χαρήκαμε πάρα πολύ, γιατί ήμασταν πραγματική ομάδα σήμερα.

Ο Κόλινς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, ζήτησα την απομάκρυνσή του γι' αυτό το παιχνίδι, έγινε αποδεκτό και μετά την απολογία του θα παρθεί οριστική απόφαση".



TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ