ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παππάς: "Ομάδα με σκληράδα και ταλέντο η Παρτίζαν, να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας σε μία σκληρή έδρα"

Ο Χρήστος Παππάς στον πάγκο του Ολυμπιακού
Ο Χρήστος Παππάς στον πάγκο του Ολυμπιακού INTIME

Ο Χρήστος Παππάς δήλωσε ενόψει του αυριανού (24/3) αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν (24/3, 21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague ότι οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει αρχικά να διαχειριστούν την πίεση της έδρας των Σέρβων και να παίξουν το δικό τους μπάσκετ. Τι δήλωσε με τη σειρά του ο Άλεκ Πίτερς.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε - χωρίς τον Γιώργο Μπαρτζώκα - για το Βελιγράδι με την Παρτίζαν (24/3, 21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Χρήστο Παππά - που θα καθίσει στον πάγκο ως πρώτος προπονητής όντας ο άμεσος συνεργάτης του Έλληνα τεχνικού - να στέκεται στην δυναμική των Σέρβων.

Αναλυτικά ο Χρήστος Παππάς δήλωσε:

Για την Παρτίζαν: "Είναι μία ομάδα με σκληράδα, ταλέντο και έναν εξαιρετικό προπονητή προφανώς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κόντρα σε μία τέτοια ομάδα πρέπει να επιβάλλεις τον ρυθμό σου σε άμυνα και επίθεση. Να παίξουμε δηλαδή το δικό μας στυλ και να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την σκληράδα της".

Για το αν η Παρτίζαν έχει μεγαλύτερο κίνητρο επειδή θέλει να προλάβει τα playoffs, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί και αν η πρώτη σκέψη είναι να ματσάρει αυτό το κίνητρο: "Αν δεν είναι η πρώτη δουλειά, σίγουρα είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα. Ο έλεγχος των συναισθημάτων κατά βάση λόγω της σκληρής έδρας, της επιθυμίας και του κινήτρου του αντιπάλου. Όλα αυτά θα παίξουν ρόλο".

Για το πόσο φρέσκος είναι ο Ολυμπιακός δεδομένου ότι έχει συνεχόμενα παιχνίδια, παίζοντας πρόσφατα και με το Λαύριο: "Είχαμε πολλά παιχνίδια, αλλά το ροτέισον που έπρεπε να γίνει, έγινε. Το πώς θα είμαστε αύριο, θα το δούμε αύριο".

Πίτερς: "Είμαστε μία καλολαδωμένη μηχανή"

Για το παιχνίδι με την Παρτίζαν και ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει δυνατά την κανονική περίοδο, αλλά και να μείνει φρέσκος: "Αυτό είναι το ωραίο κομμάτι. Αν δεν μπορείς να μείνει συγκεντρωμένος, τότε θα έχεις πρόβλημα. Όλη η ομάδα όμως έχει δείξει ότι είναι έτοιμη για τις προκλήσεις που έρχονται".

Για το γεγονός ότι τον τελευταίο μήνα ο Ολυμπιακός σουτάρει εξαιρετικά: "Ποτέ δεν θες να έχεις κακό ρυθμό σε αυτό το κομμάτι της σεζόν. Πρέπει να εστιάσουμε στο αύριο, επειδή θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς με σωστό τρόπο και να παίξουμε δυναμικά"

Για την Παρτίζαν: "Είναι μία καλά προπονημένη ομάδα, με ταλέντο. Έχει έμπειρους παίκτες και μία δυνατή έδρα. Ξέρουμε ότι και εμείς έχουμε καλή έδρα και περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν περιμένουμε εύκολο ματς, αλλά θα τα δώσουμε όλα".

Για την απουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα: "Είναι ασυνήθιστο σίγουρα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί. Έχουμε παίξει ήδη ένα ματς με τον κόουτς Χρήστο. Η ομάδα μας προετοιμάζεται με τον ίδιο τρόπο πάντα, είμαστε μία καλολαδωμένη μηχανή αυτή τη στιγμή και ελπίζουμε ότι όλα θα είναι ίδια. Του ευχόμαστε περαστικά και ελπίζουμε να γίνει καλά σύντομα. Τον θέλουμε μαζί μας σύντομα, μας λείπει και θέλουμε να επιστρέψει"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ