ΟΠΑΠ FINAL 8

Παπαθεοδώρου: "Θα ήθελα να γίνεται κλήρωση για το Final Eight, να έχουν προσδοκίες και όνειρα όλες οι ομάδες"

Παπαθεοδώρου: "Θα ήθελα να γίνεται κλήρωση για το Final Eight, να έχουν προσδοκίες και όνειρα όλες οι ομάδες"
ΕΟΚ

Με κλήρωση θα ήθελε να προκύπτουν τα ζευγάρια στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, όπως δήλωση την παραμονή του προημιτελικού με τον Πανιώνιο  (16/2, 21:00, Cosmote Sport 5 και LIVE από το SPORT24).

Ο Προμηθέας προετοιμάζεται για την αναμέτρησή του με τον Πανιώνιο (16/2, 21:00, Cosmote Sport 5 και LIVE από το SPORT24) στα προημιτελικά του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την παρουσία των Πατρινών σε αυτή τη διοργάνωση. Ο Έλληνας τεχνικός, έκανε μάλιστα και μία πρόταση για το πώς θα μπορούσε το φορμάτ να κάνει ακόμα περισσότερες ομάδες να ονειρεύονται το τρόπαιο, πέρα από τους δύο αιώνιους του ελληνικού μπάσκετ, που ξεκινάνε πάντα από διαφορετική βάση.

Για την παρουσία του Προμηθέα στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ: "Αρχίσαμε πολύ καλά τη χρονιά, είχαμε χημεία, είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα από την αρχή και γρήγορα πήραμε τη θέση που μας οδήγησε εδώ. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, γιατί πέρσι δεν τα καταφέραμε. Για μας, λοιπόν, είναι επιτυχία και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ, με τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί".

Για την πιθανότητα έκπληξης στο Κύπελλο: "Οι διαφορές για όσους αντιλαμβάνονται και καταλαβαίνουν είναι μεγάλες και σε παιχνίδια που κρίνονται τίτλοι είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις ομάδες με την ποιότητα και το μπάτζετ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Οπότε οι πιθανότητες είναι λίγες. Είναι μια πρόταση που θα ήθελα να κάνω, να είναι διαφορετικό το φορμάτ, να γίνεται κλήρωση, γιατί τώρα ξέρουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό θα είναι στον τελικό.

Αν υπήρχε κλήρωση, ίσως συναντιόντουσαν σε έναν προημιτελικό ή ημιτελικό, οπότε και οι άλλες ομάδες θα είχαν πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν στον τελικό. Η εμπορικότητα δεν θα πέσει. Πρέπει να σκεφτούμε και λίγο μπασκετικά. Είναι ένα θέαμα το μπάσκετ, χρειάζεται, φυσικά, η εμπορικότητα, αλλά πρέπει να δημιουργείς σε όλες τις ομάδες προσδοκίες και όνειρα, να έχουν και οι άλλες ομάδες το δικαίωμα να κάνουν την έκπληξη και να έχουν ένα κίνητρο παραπάνω".

Για τον πιθανό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: "Δεν θέλω να τρέξω τόσο μακριά, είναι νωπή η μνήμη από πέρσι. Ο Πανιώνιος τότε ήταν στη Β’ Εθνική και έχασε από την ΑΕΚ στην παράταση. Φέτος είναι στην Elite League, με καλύτερο ρόστερ και δεν θα είναι εύκολο. Αν καταφέρουμε και περάσουμε και αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, θέλουμε να κάνουμε μια καλύτερη προσπάθεια σε σχέση με τα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος".

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoxima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ