ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Παπαθεοδώρου: "Αν περάσουμε στον τελικό, πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε τους Γουόριορς"

FINAL 8   (  / EUROKINISSI)
FINAL 8 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε με αρκετή δόση χιούμορ το μονοπάτι που έχει μπροστά του ο Κολοσσός στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ ΟΠΑΠ.

Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ ΟΠΑΠ τον Παναθηναϊκό και εάν προκριθεί πέφτει πάνω στον Ολυμπιακό.

Αυτό ήταν αρκετό για να σχολιάσει με αρκετό χιούμορ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου την κλήρωση της ομάδας του τονίζοντας ότι νιώθει πως μετά θα παίξει με τους Γουόριορς.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: "Πρώτα από όλα να συγχαρώ την Ομοσπονδία για την πρωτοβουλία για το πρώτο Final Eight. Είναι σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ να υπάρχει μία γιορτή στην Κρήτη. Τα συναισθήματα για εμένα είναι ιδιαίτερα όταν κατεβαίνω στην Κρήτη και λόγω εθνικής ομάδας και με την ΑΕΚ με την κατάκτηση κυπέλλου.

Το φετινό είναι κάτι ξεχωριστό γιατί είναι σημαντικό για μία ομάδα όπως ο Κολοσσός να παίρνει μέρος σε αυτό τον ιστορικό θεσμό και το Final Eight. Ρεαλιστικά μιλώντας, η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Έχουμε έναν Γολγοθά μπροστά μας, ξεκινώντας με τον Παναθηναϊκό.

Στο πάρα πολύ δύσκολο σενάριο που περάσουμε θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και νιώθω ότι αν περάσουμε και από εκεί θα αντιμετωπίσουμε τους Γουόριορς στον τελικό. Θα διεκδικήσουμε όμως τις πιθανότητές μας. Μακάρι να είναι μία γιορτή στο τέλος για όλους".

Ο (αρχηγός του Κολοσσού) Χάρης Γιαννόπουλος δήλωσε από την πλευρά του:

"Είναι σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ που γίνεται Final Eight και θέλω να συγχαρώ την ΕΟΚ. Οι αναμνήσεις είναι καλές για να τις θυμάσαι ή να τις διηγείσαι στα παιδιά σου. Όμως δεν μπορείς να μένεις στο παρελθόν. Δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από το παρόν".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ