ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Το φετινό μού θυμίζει την παιδική μου ηλικία, ο Παναθηναϊκός άνηκε πάντα στην κορυφή"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Μπάγερν - Παναθηναϊκός AKTOR
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Μπάγερν - Παναθηναϊκός AKTOR INTIME SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στη βελτίωση του Παναθηναϊκού AKTOR τα τελευταία χρόνια, με αφορμή τη νίκη επί της Μπάγερν στο Μόναχο, ενώ ευχαρίστησε και τους χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου συσχέτισε την τρέχουσα θητεία του στον Παναθηναϊκό AKTOR με την πρώτη και μίλησε για τη βελτίωση, ύστερα από τη νίκη επί της Μπάγερν στο Μόναχο που σχεδόν εξασφάλισε τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια της EuroLeague.

"Μου θυμίζει την παιδική ηλικία μου, όταν ο Παναθηναίκός ανήκε πάντα στην κορυφή. Πέρασε δύσκολα χρόνια, παλέψαμε όσοι ήμασταν εδώ, αλλά είναι τόσο ευχάριστο να βλέπεις πλέον ότι βρισκόμαστε στη 2η θέση μια αγωνιστική πριν από το τέλος της EuroLeague", δήλωσε αρχικά στη Novasports.

"Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος, νιώθουμε την απίστευτη αγάπη, ο πρόεδρος είναι δίπλα στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Παναθηναϊκό, για τους φιλάθλους, για όλον τον οργανισμό. Για μένα που έχω περάσει από τις προηγούμενες εποχές, με χαροποιεί απίστευτα αυτή η εικόνα".

"Ήταν περίεργη χρονιά σε ατομικό επίπεδο. Πέρασα πολύ δύσκολο χειρουργείο. Ήταν πολύ δύσκολη σεζόν για να επανέλθω στο 100%. Κράτησα την πίστη μου και είχα θετική σκέψη. Προσπαθώ να δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ, ξέροντας ότι ο Θεός έχει πλάνο. Κάθε μέρα με καλή νοοτροπία προσπαθώ να φτάσω σε καλό επίπεδο για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα σήμερα. Είμαι υγιέστατος. Σκοπός είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της".

"Οι εννέα εκτός έδρας νίκες δείχνουν τον χαρακτήρα της ομάδας.Απόψε δεν ξέρω ποιος ήταν εκτός ή εντός έδρας. Ευχαριστώ τον κόσμο που ταξίδεψε. Ήταν συγκινητικό που είχαμε 3.500 - 4.000 φιλάθλους και άλλους τόσους έξω από το γήπεδο. Όπου παίζουμε, ο κόσμος είναι μαζί μας. Η βραδιά ανήκει σε αυτούς και στον Παναθηναϊκό, σε κανέναν μεμονωμένα. Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε βήματα μπροστά, μια ανάσα πριν από το τέλος για το πλεονέκτημα έδρας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ