ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παπαπέτρου: "Κόσμος έχασε τα παιδιά του και εμείς παίξαμε μπάσκετ"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε αγώνα της Παρτίζαν
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε αγώνα της Παρτίζαν ABA LEAGUE

Συγκινητικός ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά το Game 4 της Παρτίζαν με την Ρεάλ, αναφέρθηκε στα θύματα της δολοφονικής επίθεσης 14χρονου σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι, λέγοντας ότι τον τρομοκρατεί η ιδέα και πρέπει να αλλάξει κάτι.

Η Σερβία πενθεί. Το μακελειό στο Βελιγράδι, όπου 14χροονς άνοιξε πυρ και σκότωσε μαθητές τρομοκράτησε τον κόσμο. Στο Game 4 της Παρτίζαν με την Ρεάλ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, οπαδοί τίμησαν την μνήμη των θυμάτων με λουλούδια και κεριά. Οι παίκτες δεν γινόταν να μείνουν ανεπηρεάστοι. Και οι ατάκες του Ιωάννη Παπαπέτρου τα έλεγαν όλα.

Ο Έλληνας φόργουορντ κλήθηκε να μιλήσει στα ΜΜΕ μετά τον αγώνα, αλλά μεγάλο μέρος των δηλώσεών του αφορούσε τα θύματα, συγκινώντας με αυτά που είπε.

"Πρώτα από όλα θέλω να συλλυπηθώ στις οικογένειες των θυμάτων για όσα έγιναν. Αυτό που έγινε είναι τρομακτικό. Ο κόσμος είναι πλέον πολύ διαφορετικός" δήλωσε αρχικά ο Παπαπέτρου, για να προσθέσει:

"Κόσμος έχασε τα παιδιά του και εμείς ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ . Προφανώς οι σκέψεις μας είναι κοντά τους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο παρα το πένθος".

Κλείνοντας το θέμα, ο Παπαπέτρου δήλωσε: "Είναι δύσκολο. Όταν μάθαμε τι έγινε, καταρρακωθήκαμε. Ξυπνάς το πρωί, έρχεσαι στο γήπεδο, προσπαθείς να συγκεντρωθείς στο μπάσκετ και απλώς δεν γίνεται.

Δεν έχω παιδιά, αλλά με τρομοκρατεί η ιδέα να πάει το παιδί μου σχολείο και να συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν σπουδαία ατμόσφαιρα και μακάρι αυτό που έγινε να βοηθήσει ώστε να αλλάξει κάτι και οι άνθρωποι που φτιάχνουν νόμους να κάνουν κάτι για αυτό".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ