ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Η σειρά ξεκινάει τώρα, να ετοιμαστούμε για να πάρουμε μια νίκη εκτός έδρας"

EUROLEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF /  -   (  / EUROKINISSI)
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ευχαριστημένος για τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι, καθώς και την εμφάνισή του, λέγοντας ότι η σειρά ξεκινάει τώρα και πρέπει το τριφύλλι να ετοιμαστεί για μια εκτός έδρας νίκη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφερε στο 1-1 τη σειρά με τη Μακάμπι επικρατώντας 95-79 και θα πάει για να κάνει το break, ώστε να πάρει την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου που ήταν ένας εκ των κορυφαίων των πρασίνων, τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να ετοιμαστούν για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι η σειρά τώρα ξεκινάει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στη flash interview: "Νιώθω παράξενα. Έχω εμπειρία από αυτά τα ματς και ήμουν έτοιμος να βοηθήσω. Αξίζαμε τη νίκη παίξαμε καλά, παίξαμε επιθετικά. Η σειρά ξεκινάει τώρα. Πρέπει να ετοιμαστούμε για να πάρουμε μια νίκη εκτός έδρας".

Για την προπόνηση που έκανε μετά το ματς: "Έβλεπα πολύ μπάσκετ. Βγήκα για προπόνηση, γιατί ήθελα να παίζω. Δεν είχα παίξει πολύ, ήθελα να προπονηθώ. Έτσι είμαι σε όλη μου την καριέρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ