ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Η επιστροφή του Ολυμπιακού κάνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Κατά την παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ρωτήθηκε για την επιστροφή του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, με τον αρχηγό του τριφυλλιού να απαντά -εκτός των άλλων- σε ερώτηση για την επιστροφή του Ολυμπιακού στη μεγάλη κατηγορία.

"Η ομάδα έχει διατηρήσει κορμό από πέρσι. Σίγουρα με την προσθήκη των νέων παικτών και του νέου προπονητή θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα. Νομίζω ότι ο κόουτς έχει μια δική του φιλοσοφία και μια δομή για το πως θέλει να παίξει η ομάδα. Προσπαθούμε να δείξουμε κάτι τέτοιο και στα φιλικά που παίζουμε" είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Θέλουμε να μπορούμε να παίζουμε αρκετά ομαδικά στην επίθεση και πάρα πολύ σκληρά στην άμυνα. Ευελπιστώ όλοι να έχουμε υγεία σε αυτό το πρωτάθλημα και να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό από το περσινό. Πιστεύω ότι θα συμβεί αυτό και θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους".

Εν συνεχεία, σχολίασε την επιστροφή του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League, λέγοντας πως "σίγουρα είναι ένα κίνητρο η επιστροφή του Ολυμπιακού. Η αντιπαλότητα εντός εισαγωγικών των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο δίνει μια διαφορετική γεύση στο πρωτάθλημα. Εμείς επικεντρωνόμαστε στην δική μας ομάδα κι αυτό που θέλουμε να κάνουμε για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αλλά σίγουρα η επιστροφή του Ολυμπιακού κάνει το πρωτάθλημα ακόμα πιο ανταγωνιστικό με μια ομάδα που έχει πολύ υψηλό μπάτζετ, πολύ καλούς παίκτες κι ένα πολύ καλό σύνολο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ