ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Έχω τεράστιο κίνητρο, ραντεβού στο ΟΑΚΑ"

BASKET LEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στις πρώτες του δηλώσεις για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ο Ιωάννης Παπαπέτρου επεσήμανε ότι έχει μεγάλο κίνητρο και έδωσε ραντεβού με τον κόσμο της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Από το απόγευμα της Τετάρτης ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού με την πράσινη ΚΑΕ να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρόνια.

Έτσι μετά από το πέρασμά του από την Παρτίζαν τη σεζόν 2022/23 θα επιστρέψει σε γνώριμα για εκείνον λημέρια. Στις πρώτες του δηλώσεις για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ο Ιωάννης Παπαπέτρου επεσήμανε ότι έχει μεγάλο κίνητρο και έδωσε ραντεβού με τον κόσμο της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένειά μου. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και τεράστιο κίνητρο από μέρους μου.

Δεν θέλω να πω πολλά τώρα, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οργανισμό του Παναθηναϊκού αλλά και τον κόσμο για την αγάπη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Ραντεβού στο ΟΑΚΑ".

Στο προηγούμενο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου είχε τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα Ελλάδας κι ένα Super Cup, ενώ ακόμα είχε καταγράψει 105 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση από το 2018 έως και το 2022.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ