ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Χαρούμενος που έμεινα, να δώσουμε στον κόσμο πολλές χαρές ακόμη"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για άλλα 2 χρόνια
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για άλλα 2 χρόνια EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε χαρούμενος που έμεινε στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι θέλει να δώσει και άλλες χαρές στον κόσμο της ομάδας, δίνοντας ραντεβού στο ΟΑΚΑ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έμεινε και επίσημα στον Παναθηναϊκό, υπογράφοντας νέο διετές συμβόλαιο με NBA out. Στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα των "πράσινων" εμφανίστηκε φυσικά ικανοποιημένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα, επισημαίνοντας ότι θέλει να προσφέρει και άλλες χαρές στους φίλους του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε:

"Είμαι χαρούμενος που έμεινα στον Παναθηναϊκό. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές με την ομάδα μέχρι τώρα και ευελπιστώ να δώσουμε στον κόσμο μας πολλές χαρές ακόμη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για τη στήριξή τους αλλά και τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει. Τα λέμε στο ΟΑΚΑ".

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πρωτοφόρεσε τα πράσινα το καλοκαίρι του 2018, περνώντας στο στρατόπεδο του αιωνίου αντιπάλου, και σ' αυτήν την τριετία, πέραν των τριών πρωταθλημάτων και των δύο κυπέλλων που κατέκτησε, έφτασε να γίνει αρχηγός του Παναθηναϊκού, διαδεχόμενος τον Νικ Καλάθη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ