ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Χαρούμενοι για τον Γιαννακόπουλο, μια μικρή μερίδα οπαδών κάνει κακό στον Παναθηναϊκό"

Παπαπέτρου: "Χαρούμενοι για τον Γιαννακόπουλο, μια μικρή μερίδα οπαδών κάνει κακό στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Προβληματισμένος από τις αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ, αλλά ταυτόχρονα χαρούμενος που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γύρισε σε αγώνα του Παναθηναϊκού μετά από δύο χρόνια δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Για τη σειρά με τη Λάρισα, η οποία κρίθηκε μετά από πέντε αγώνες, για τον τραυματισμό του στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί και δεν έχει επουλωθεί, αλλά και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που επισκέφθηκε το ΟΑΚΑ μετά από δύο χρόνια πριν αποχωρήσει νωρίς στο α' μέρος, μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά από το Game 5 της ημιτελικής σειράς της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου στην ΕΡΤ:

"Ήταν μία περίεργη ημέρα, ένα περίεργο ματς. Συγχαρητήρια στον κόουτς Τακιανό και τη Λάρισα. Παίξανε πολύ καλό μπάσκετ και βγάζουν μία υγεία στο γήπεδο. Μας έβαλαν δύσκολα και είναι καλό για τον κόσμο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Αντιδράσαμε σήμερα και παίξαμε πιο δυνατά, στο δικό μας το επίπεδο, ενέργειας και προσπάθειας. Βγάλαμε θέληση και εγωισμό που θέλουμε να έχουμε μαζί μας και στους τελικούς.

Είναι περίεργη κατάσταση δεν το έχω ανοίξει ακόμα να δω πως είναι. Οι γιατροί έχουν κάνει καλή δουλειά να με βοηθήσουν ώστε να μπορεί να παίξει σήμερα. Είμαι καλά. Είναι περίεργο σημείο. Η σειρά των τελικών θα είναι ιδιαίτερη, μπαίνουμε σαν αουτσάιντερ. Να μαζευτούμε να μαζέψουμε δυνάμεις και να μπούμε στη σειρά.

Να πω, πριν κλείσουμε, πως όλοι στο σύλλογο είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε μετά από δύο χρόνια. Είμαι εδώ αυτά τα δύο χρόνια και έχω νιώσει την κατάσταση και πραγματικά αυτό μας δίνει δύναμη και τεράστια χαρά, γιατί μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά.

Οι αποδοκιμασίες ακούστηκαν από μία μικρή μερίδα που κάνει κακό στον Παναθηναϊκό και πρέπει να απομονωθεί. Αυτά τα λόγια τα λέω από την καρδιά μου ως ένας άνθρωπος που αγαπάει τον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται εσωστρέφεια και να μαλώνουμε μεταξύ μας, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να κυνηγάμε αυτά που αξίζουν στον Παναθηναϊκό. Δεν ταιριάζει στο σύλλογο αυτό, πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι πολύ σημαντική. Ακόμα και από απόσταση είναι κοντά μας και ήταν πολύ ωραία εικόνα να τον δούμε και πάλι στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ