ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Παπαντωνίου: "Δεν θα πουλούσα συμπαίκτες και Σκουρτόπουλο"

Παπαντωνίου: "Δεν θα πουλούσα συμπαίκτες και Σκουρτόπουλο"
EUROKINISSI

Ο Νώντας Παπαντωνίου, μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα του Γυμναστικού και την πρόταση του Πανιωνίου στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Γιώργο Συρίγο.

Ο Νώντας Παπαντωνίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Sport24 Radio 103,3 "Είναι να γελάει κανείς" με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Γιώργο Συρίγο, στάθηκε στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους συμπαίκτες του στον Γυμναστικό Λάρισας.

Ο 28χρονος γκαρντ επίσης αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ στην 13η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League και στις δυσκολίες που αυτή αντιμετωπίζει, ενώ μίλησε και για το ενδιαφέρον που υπήρχε προς το πρόσωπό του από τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επικράτηση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Κάναμε μια μεγάλη νίκη για τον σύλλογο που είναι νεοφώτιστος στην Α1. Μετά από χρόνια η Λάρισα έχει και πάλι εκπρόσωπο στην Α1. Έχουμε κάνει καλή πορεία με πέντε νίκες για την παραμονή και είμαστε πιο μπροστά από τους άλλους διεκδικητές. Ειδικά το διπλό επί της Κύμης είναι πολύ σημαντικό. Δεν έχουμε κάποια σοβαρή απώλεια και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια".

Για την προσωπική του απόδοση: " Τα τελευταία χρόνια έπαιζα σε άλλο επίπεδο, αφού ήμουν στην ΑΕΚ και είχα άλλο ρόλο. Ο κόσμος είχε άλλη άποψη για μένα ειδικά για το αν μπορώ να ηγηθώ στην επίθεση. Ο κόουτς Σκουρτόπουλος μου έδωσε άλλο ρόλο και τον ήθελα. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και έχουμε άριστες σχέσεις. Νιώθω καλά, νιώθω σημαντικός, έχω δουλέψει πολύ το καλοκαίρι και όπως μου έχει πει και ο προπονητής το αξίζω αυτό και το έχω κερδίσει. Είμαστε μια πολύ καλή παρέα. Η αγκαλιά που κάναμε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τα δείχνει όλα".

Για τις συνθήκες στην ομάδα αναφορικά με τις δυσκολίες στα οικονομικά: "Εμείς προσπαθούμε να μην βγάζουμε τίποτα προς τα έξω. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Προβλήματα δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν, ειδικά σε μια νέα ομάδα. Κάποια λάθη με τις πολλές αλλαγές ξένων στην αρχή τα πληρώνουμε εμείς, καθώς έχει δαπανηθεί ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ. Έχει δώσει κάποιες υποσχέσεις ο πρόεδρος και περιμένουμε να τις τηρήσει, γιατί και εμείς τον βγάζουμε ασπροπρόσωπο στο γήπεδο. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Για τη φημολογία περί μετακίνησής του: "Υπήρξε ένα ενδιαφέρον και από ελληνική ομάδα. Είναι τιμή μου γιατί είναι βαριά η φανέλα της ομάδας που ενδιαφέρθηκε, αλλά τη δεδομένη στιγμή θέλω να παραμείνω πιστός στη Λάρισα. Μακάρι στο άμεσο μέλλον να έρθει μια πρόταση από το εξωτερικό. Να έχει σωθεί η ομάδα ώστε να καταφέρω να κάνω και εγώ το όνειρό μου πραγματικότητα. Παραμένω συγκεντρωμένος γιατί είναι δύσκολο το έργο το φετινό. Όλοι έχουμε δώσει μια υπόσχεση και δεν έφευγα ποτέ να πουλήσω ούτε τους συμπαίκτες μου, ούτε και τον Σκουρτόπουλο, ο οποίος με εμπιστεύτηκε και του χρωστάω λίγο, γιατί με εμπιστεύτηκε".

Για την ελληνική ομάδα που κινήθηκε για την απόκτησή του: "Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Πανιώνιο. Είναι τιμή μου γιατί είναι μεγάλο σωματείο. Υπήρξε ενδιαφέρον και το καλοκαίρι. Μακάρι να σωθεί και ο Πανιώνιος γιατί το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται και τον Πανιώνιο".

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ