ΕΟΚ

Παπανικολάου: "Συγχαρητήρια σε Λιόλιο, είμαι πεπεισμένος πως θα φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή"

Ο Άγγελος Παπανικολάου
Ο Άγγελος Παπανικολάου EUROKINISSI

Ο Άγγελος Παπανικολάου έδωσε δημοσίως συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Λιόλιο για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της ΕΟΚ.

Ο Άγγελος Παπανικολάου δεν εξελέγη ούτε στη θέση του προέδρου της ΕΟΚ, ούτε βρέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για την επόμενη μέρα της. Παρόλ' αυτά δεν παρέλειψε να συγχαρεί δημόσια τον νικητή της εκλογικής διαδικασίας, Βαγγέλη Λιόλιο, δηλώνοντας παράλληλα πεπεισμένος πως θα φέρει εις πέρας την αποστολή που αναλαμβάνει.

Αναλυτικά το κείμενο του Άγγελου Παπανικολάου:

"Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος εκλέχθηκε στη θέση του προέδρου της Ε.Ο.Κ. Είμαι πεπεισμένος ότι με το πλάνο και τον ενθουσιασμό που δείχνει να έχει, θα φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που του ανέθεσε η πλειοψηφία των ερασιτεχνών παραγόντων.

Παράλληλα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια τόσο στα νέα μέλη του ΔΣ όσο και σε όλους όσοι θέλησαν να αναμιχθούν ενεργά, καταθέτοντας υποψηφιότητα, αλλά δεν τα κατάφεραν, προκειμένου να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Ελληνικού Μπάσκετ.

Από την πλευρά μου, θα ήθελα να επισημάνω ότι παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχθηκα στο νέο ΔΣ, παραμένω στις "επάλξεις", με στόχο να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα πράξουν και οι συνεργάτες, συνοδοιπόροι και φίλοι αυτής της προσπάθειας.

Όπως άλλωστε έχω πει, κανείς δεν περισσεύει στην αλλαγή σελίδας στην Ε.Ο.Κ.".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ