NBA FINALS

Παπανικολάου στο Show Must Go On για τον Αντετοκούνμπο: "Ο Γιάννης πήρε ένα πρωτάθλημα παλιάς κοπής"

Παπανικολάου στο Show Must Go On για τον Αντετοκούνμπο: "Ο Γιάννης πήρε ένα πρωτάθλημα παλιάς κοπής"
24 MEDIA / CREATIVE TEAM

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην καθημερινή εκπομπή του SPORT24 με τον Παντελή Διαμανόπουλο για το επίτευγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Τελικούς του ΝΒΑ.

Καλεσμένος του Παντελή Διαμαντόπουλου στο Show Must Go On προκειμένου να σχολιάσει τα όσα κατάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους ΝΒΑ Finals, κατακτώντας το πρωτάθλημα και τον τίτλο του MVP, απέναντι στους Φοίνιξ Σανς ήταν ο Κώστας Παπανικολάου.

Εν μέσω αποθεραπείας για τον σοβαρό τραυματισμό του, ο σολ φόργουορντ του Ολυμπιακού και συμπαίκτης του Greek Freak στην Εθνική ομάδα μίλησε για όσα θυμάται από τη συνύπαρξη τους στον ίδιο κόσμο και τη διαδρομή του ως την κορυφή.

Ο Παπανικολάου θυμήθηκε με χιούμορ "ένα πολύ ωραίο κάρφωμα που έφαγα στα μούτρα από τον Γιάννη" και συμπλήρωσε πως "πηγαίνοντας εκεί ο Γιάννης ήταν ένα ακατέργαστο διαμάντι. Δεν μπορούσε κανείς να προβλέψει την εξέλιξή του, αλλά από την άλλη βλέποντας το πώς δουλεύει, πόσο προσηλωμένος και συγκεντρωμένος, θα καταλάβαινε ότι προσπάθεια για κάτι μεγάλο, σπουδαίο και μοναδικό".

Επισήμανε ακόμη ότι "αυτό που έχει καταφέρει ο Γιάννης είναι να πάρει πρωτάθλημα παλιάς κοπής, αν μπορώ να το πω. Είναι παίκτης που έγινε ντραφτ από την ομάδα του, κατάφερε να γίνει ο σούπερ σταρ χωρίς να έρθουν άλλοι σούπερ σταρς και οδήγησε την πόλη στο πρωτάθλημα. Σίγουρα πολύ μεγάλη συμβολή των Λόπεζ, Χολιντέι και Μίντλετον. Αλλά αυτό είναι κάτι που το βλέπαμε παλιά αυτό. Έχει γίνει κυρίαρχος στη ρακέτα. Είναι τεράστιο κορμί, σουτάρει πάνω απ' όλους, αν θα του δοθεί το πρώτο βήμα, είναι στη δική του ευχέρεια αν θα ευστοχσήσει. Οι βολές επίσης δείχνουν πόσο συγκεντρωμένος ήταν".

Κατέληξε δε λέγοντας ο Παπανικολάου ότι "ο Γιάννης θα κάνει μια νέα τάση στο ΝΒΑ. Υπήρχε η μόδα του Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά ο Γιάννης έρχεται να επιστρέψει το μπάσκετ στους ψηλούς. Η επιτυχία αυτή κάνει άλλους παίκτες να θέλουν να παίξουν δίπλα στον Γιάννη".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Show Must Go On:

Δείτε όλη την εκπομπή με τον Παντελή Διαμαντόπουλο:

Δείτε την Game Night, αφιερωμένη στο Game 6 των NBA Finals:

TAGS NBA FINALS NBA ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ THE SHOW MUST GO ON LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ