ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου στην Game Night: "Δεν έχω λόγια να περιγράψω τον Πρίντεζη ως άνθρωπο"

Παπανικολάου στην Game Night: "Δεν έχω λόγια να περιγράψω τον Πρίντεζη ως άνθρωπο"

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην Game Night και τον Παντελή Διαμαντόπουλο για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος κόντρα στον Παναθηναϊκό έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, κάνοντας το 3-0 όταν επικράτησε 93-74 του Παναθηναϊκού. Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην Game Night και τον Παντελή Διαμαντόπουλο για την ερυθρόλευκη επιτυχία, όπως και για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Οι δηλώσεις του Παπανικολάου

Για το πότε είπε τώρα πάμε για το ντάμπλ : "Νομίζω για μένα από το Γενάρη και μετά. Πάντα υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα. Όμως από τον Γενάρη που ξεπεράσαμε καταστάσεις και στιγμές με COVID και τραυματισμούς, όταν επανέλθαμε, εκεί κατάλαβα ότι η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει ωραία πράγματα. Αν είμαστε εμείς καλά έχουμε τον πρώτο λόγο".

Για την επόμενη μέρα και για το αν χτίζει αυτοκρατορία: "Να είμαστε καλά, αν δουλέψουμε όπως φέτος δεν βλέπω γιατί όχι. Πρέπει να το κάνουμε στο παρκέ, δεν αρκούν τα λόγια. Να είμαστε πεινασμένοι όπως φέτος, αν δεν διψάς για την επιτυχία, δεν φτάνει. Θέλω να κερδίζω πρωταθλήματα για την ομάδα, δεν λέω ότι είναι εύκολο".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τι θα του λείψει περισσότερο απ' τον Πρίντεζη: "Δεν έχω λόγια, δεν έχω τον τρόπο να εκφράσω, όπως και για τον Βασίλη πέρσι, το δέσιμο που νιώθω για τον Γιώργο, την αγάπη που έχω γι' αυτόν ως άνθρωπο πάνω απ' όλα. Ζήσαμε όμορφες, άσχημες στιγμές, με γέλια, κλάματα, τσακωμούς. Αυτό που έχω με τον Γιώργο Πρίντεζη ως άνθρωπο δεν μπορώ να το περιγράψω

Είναι ένας άνθρωπος που κάνει αισθητή την παρουσία του, με τις πλάκες του, τα αστεία του, τα σοβαρά του, δίνει άλλη υπόσταση στα αποδυτήρια. Μαγική φέτος η χρονιά, προσπαθούσε να το απολαύσει περισσότερο. Έκλεισε με τον πιο ιδανικό τρόπο".

Για την Εθνική και αν πάμε για μετάλλιο: "Έχουμε το παράθυρο μπροστά, ένα - ένα. Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Δείτε την Game Night για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απ' τον Ολυμπιακό:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ GAME NIGHT STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ