ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Ο Παπανικολάου στη Game Night: "Παίξαμε στα ίσα το ματς, μερικές αποφάσεις μάς στέρησαν το κάτι παραπάνω"

Ο Παπανικολάου στη Game Night: "Παίξαμε στα ίσα το ματς, μερικές αποφάσεις μάς στέρησαν το κάτι παραπάνω"

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα του SPORT24 για το παιχνίδι κόντρα στην Σερβία και τα στοιχεία που το έκριναν, στάθηκε στην εκρηκτική ατμόσφαιρα αλλά και στο τι πρέπει να κάνει καλύτερα η Εθνική.

Η Εθνική δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ηττήθηκε στην παράταση και στρέφει την προσοχή της στο ματς κόντρα στο Βέλγιο (28/8, 20:00) στο ΟΑΚΑ.

Ο αρχηγός της Εθνικής, Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα του SPORT24 για τα στοιχεία που έκριναν το ματς, τις λάθος αποφάσεις που στέρησαν το κάτι παραπάνω αλλά και την εκρηκτική ατμόσφαιρα στη Stark Arena.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου:

"Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Δυνατό παιχνίδι, δείξαμε χαρακτήρα αλλά μερικές αποφάσεις μάς στέρησαν το κάτι παραπάνω. Τα μεγάλα σουτ υπάρχουν παίκτες που τα βάζουνε. Κοιτώντας εμάς πρέπει να δούμε τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα και τι δεν κάναμε. Ο Σλούκας ζήτησε αλλαγή επειδή ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι. Σαν επαγγελματίες πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Παίξαμε πολύ στα ίσα το ματς. Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στη λεπτομέρεια. Έβαλαν πολλά σουτ και εμείς χάσαμε πολλά. Η ατμόσφαιρα τρέφει έναν αθλητή ακόμα και αν η εξέδρα είναι εναντίον σου. Αυτό σε πορώνει.

Νομίζω πως με δεδομένο το πώς πήγαινε το ματς, είχαμε πάρει καλές αποφάσεις στην άμυνα και το αν θα κάναμε φάουλ ή όχι είναι απόφαση του τιμ. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Τώρα δεν κάναμε για παράδειγμα φάουλ".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ