GAME NIGHT

Παπανικολάου στη Game Night: "Αποτυχημένη η σεζόν, απόφαση του Σπανούλη αν θα σταματήσει"

Ο Κώστας Παπανικολάου στον πάγκο του Ολυμπιακού
Ο Κώστας Παπανικολάου στον πάγκο του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της σεζόν για τον Ολυμπιακό, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στη Game Night του SPORT 24 για όσα δεν λειτούργησαν φέτος στους ερυθρόλευκους, αλλά και για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Παντελή Διαμαντόπουλο στη Game Night του SPORT 24 σε ζωντανή σύνδεση από το ΣΕΦ, λίγα μόλις λεπτά μετά το φινάλε της σεζόν για τον Ολυμπιακό, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να σχολιάζει από το στούντιο.

Ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε σε όσα δεν λειτούργησαν φέτος για τους ερυθρόλευκους με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από τα playoffs, τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός μάχης στο β' μισό της σεζόν, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη.

Οι πιο χαρακτηριστικές ατάκες του Κώστα Παπανικολάου:

"Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με βοήθησε να ξεκινήσω το όνειρό μου. Ναι, μπήκα και μάρκαρα αυτό το... γατάκι, τον ΛεΜπρον Τζέιμς".

"Όλη η σεζόν ήταν ένα άλυτο μυστήριο. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω όλο αυτό, πάντα βρίσκαμε έναν καινούργιο τρόπο να μην παρουσιαζόμαστε έτοιμοι. Ήταν μια αποτυχημένη σεζόν για εμάς, όλα αυτά που λέμε και θέλουμε δεν γίνονται μέσα σε ένα χρόνο".

"Ο Βασίλης (Σπανούλης) είναι αυτός που θα το αποφασίσει, θα ήταν λάθος να πω κάτι που έχουμε συζητήσει μαζί. Είναι μία πολύ σημαντική απόφαση που αφορά τον ίδιο και μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να τοποθετηθεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ