ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου προς τον μικρότερο εαυτό του: "Θα έρθουν αναποδιές, αλλά και όμορφα πράγματα"

Παπανικολάου προς τον μικρότερο εαυτό του: "Θα έρθουν αναποδιές, αλλά και όμορφα πράγματα"
PRINTSCREEN

Ο Κώστας Παπανικολάου γράφει το γράμμα της ζωής του και το στέλνει στον 15χρονο εαυτό του, για να τον "προειδοποιήσει" για όλες τις δύσκολες, αλλά και όμορφες στιγμές που τον περιμένουν στο μέλλον.

Γράμμα προς τον 15χρονο εαυτό του έστειλε, μέσω της EuroLeague, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος φρόντισε να ενημερώσει τον μικρό Κωστάκη για τις δυσκολίες, αλλά και για τις όμορφες στιγμές που τον περιμένουν τόσο σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο.

"Γειά σας, είμαι ο Κώστας Παπανικολάου, παίκτης του Ολυμπιακού και αυτό είναι ένα γράμμα προς τον μικρότερο εαυτό μου.

Γειά σου Κωστάκη, είσαι 15. Εγώ είμαι ο Κώστας από το μέλλον, είμαι 32, οπότε θέλω να σου πω δυο πράγματα για το πως έχει εξελιχθεί η ζωή για σενα μέχρι τώρα. Είσαι 15, άρα έχεις ήδη παρακολουθήσει την Εθνική ομάδα να κερδίζει τον Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι και κάνεις όνειρα για το πώς θα ήταν να γνωρίσεις αυτά τα παιδιά και όχι μάλλον να παίξεις ή να βρίσκεσαι σε αυτό το επίπεδο. Λοιπόν σου έχω νέα. Τέσσερα χρόνια μετά θα τους γνωρίσεις όλους. Με κάποιους θα γίνεις συμπαίκτης, με άλλους θα είστε αντίπαλοι και με άλλους θα δημιουργήσεις σχέσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή.

Να ξέρεις ότι η οικογένειά σου είναι πάντα εκεί και θα είναι πάντα εκεί. Συνέχισε να τους αγαπάς, όπως τους αγαπάς. Θα βρίσκονται εκεί να σε στηρίζουν σε κάθε βήμα. Το έχουν κάνει, το έχουν αποδείξει. Είναι εκεί κάθε μέρα, αδιάκοπα και σε αγαπάνε πάρα πάρα πολύ.

Αλλά σου έχω κι ένα ακόμα νέο. Σε αυτόν τον κύκλο της οικογένειας, κάποια στιγμή θα προστεθεί ακόμα ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο. Θα ξεκινήσει σαν μία απλή σχέση, αλλά θα είναι η σύζυγός σου, αυτή που θα σου προσφέρει το πρώτο πραγματικό δώρο στη ζωή σου, κι αυτό είναι η κόρη σου.

Τώρα, όσον αφορά το μπάσκετ, πίστεψέ με, θα έρθουν αναποδιές. Θα έρθουν πράγματα που θα σε κάνουν να στεναχωρηθείς πάρα πολύ, αλλά συνέχισε να δουλεύεις. Συνέχισε να έχεις πείσμα. Συνέχισε να προσπαθείς και θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Να το ξέρεις αυτό. Να αποδείξεις τι μπορείς να κάνεις και να βοηθήσεις - αυτό που ήταν πάντα το όνειρό σου- να βοηθήσεις την οικογένειά σου, μέσω του μπάσκετ. Τα καταφέραμε.

Δεν θέλω να σου πω περισσότερα, θέλω να τα ανακαλύψεις μόνος σου. Έχεις πολλά όμορφα πράγματα να ζήσεις. Συνέχισε να δουλεύεις, συνέχισε να εκτιμάς τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, να ακούς τους προπονητές σου και να δουλεύεις σκληρά. Πίστεψέ με, όμορφα πράγματα έρχονται".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ